Capitolul 17

207 24 10
                                    

Niall's POV

Nu mai pot suporta niciun moment. Gândul că Stephanie e undeva, iar eu sunt aici, ţinut ca un sclav mă copleșește mult prea mult. Îmi lipsește, îmi lipsește foarte mult. Îmi e dor de zâmbetul ei, îmi e dor de ochii ei sclipind în întuneric. Îmi e dor să îi aud bătăile inimii auzindu-se în surdină în noapte. Îmi e dor de ea.Trebuie să ies neapărat de aici. Inima mea a luat-o razna. Gândul meu e numai la ea. Are o stăpânire totală asupra inimii mele, a minţii mele.

-Jeff! Am strigat cât de tare am putut. Jeff!

-Ce vrei Niall? Te-ai decis să îţi ceri scuze în sfârșit? Ţi-ai dat în sfârșit seama că numai așa o să scapi? A spus Jeff, cu un ton arogant. Huh, nu ăsta era planul meu, dar cred că e mai ușor așa.

-Da, vroiam să îmi cer scuze. A fost foarte nedrept să trec peste cuvântul tău. Trebuia să nu o ascund pe Stephanie, chiar dacă o iubesc. Îmi pare rău șefu'. Eh, se pare că a fost mult prea ușor.

-Îmi pare bine că te-ai decis să îţi ceri scuze, a spus, părând destul de relaxat. Dar doar nu credeai că o să te eliberez, nu? A exclamat calm, izbucnind brusc într-o criză de râs isteric.

-Tu, tu... mă uitam fix la el, concetrându-mă pe expresia feţei lui. Cum poţi face asta nenorocitule? Mi-am cerut scuze, nu asta voiai de la început? Acum dă-mi drumu! Am ţipat la el, urând faptul că el continua să râdă psihopatic.

-Da, vroiam scuze, dar asta nu înseamnă că o să te eliberez doar pentru asta.

-Atunci ce trebuie să mai fac? Am întrebat, relaxându-mi puţin mușchii.

-Îţi dau drumul doar dacă promiţi că te duci și mi-o aduci pe Stephanie. Și după aceea, să o omori în faţa mea, a spus cu un rânjet pe chip.

-Niciodată, am spus. Niciodată nu îmi voi omorî iubita.

-Atunci, vei mai sta o vreme pe aici, a spus, lăsându-mă singur.

Oh, cred că glumești.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hei, hei. Știu, capitolul ăsta e o porcărie, dar nu nu mai pusesem next de mult și am încercat să fac ceva. Deci, sper să vă placă totuși. Ah da, am uitat să menţionez că dau dedicaţii. Doar spuneţi la ce capitol. Kay-bye.

♔ The Destiny- II. Run Away ♔Where stories live. Discover now