Capitolul 3

256 36 0
                                    

Un zgomot a răsunat în celulă, făcându-mă să tresar speriată. O crăpătură s-a format pe lateral, lăsând puţină lumină să pătrundă în întuneric. Deodată, o bună bucată de ciment se dă la o parte, inunând celula cu lumină, spălându-mi ochii. Mi-am acoperit faţa cu mâinile nevrând nici să văd persoana care-mi stă în faţă.

-Bună dragă, am auzit o voce groasă.

Mi-am descoperit faţa, uitându-mă la bărbatul din faţa mea. Era unul dintre brutele care m-au zmucit de lângă Niall. Zâmbetul său de maniac mă îngrozea, ochii săi mărgelaţi măturându-mi corpul. Am încercat să îl privesc cât de urât am putut, folosindu-mi privirea de gheaţă. Un râs isteric a izbucnit deodată, fâcând pereţii să tremure.

-Îţi este foame? A spus trântind o farfurie de inox pe ciment. Ce aţi dori să mâncaţi astăzi prinţesă? A spus, urmat de un râs isteric, anevoios. Am rămas indiferentă, gândul la mâncare măcinându-mă. Am înghiţit în sec și mi-am îndepărtat părul de pe faţă. Pletele îmi erau lipicioase, murdare, o noapte pe jos arătându-și efectul în părul meu.

-Să înţeleg că nu doriţi să mâncaţi astăzi prinţesă Stephanie? Un rânjet amuzat i-a înflorit pe faţă, arătând cât de nepăsător era. Am clătinat din cap, înghiţindu-mi saliva. Numai la mâncare nu mă puteam gândi.

-Prea bine. A plecat, trântind ușa în spatele său, devenind din nou nevăzută. Mi-am plecat capul, apucându-mă de genunchi. Am strănutat brusc, suflând cu microbi peste tot. Nu mă miră, la ce frig poate fi aici. M-am poticnit de perete, închinzând ochii. Lacrimile mi-au curs pe nesimţite, umezindu-mi obrajii înfriguraţi.

-Tot ce vreau e o pătură, am spus punându-mi faţa în palme. Am suspinat horcăind până am adormit. Pur și simplu oboseala și frigul mă răpun. M-am ghemuit pe podeaua rece, strângându-mi genunchii la piept, sperând că o să reușesc să dorm cât pentru noaptea trecută. Singurul lucru care mă încălzește este acea privire. Acea privire și cuvintele sale.

♔ The Destiny- II. Run Away ♔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum