Töre 28.Bölüm

39.3K 1.3K 160
                                    

Bağırışma seslerinden dolayı uyanmıştım.Fazla rahat olmayan bir şeyin üstünde yatıyodum.Gözlerimi açtığımda Umut'un bi adama bağırdığını gördüm.Başımın ağrısıyla inledim.Tiner koklamıştım.Başımın ağrıması çok normal.Umut ve adamları bana bakmaya başladıklarında gerilmiştim.O kadar erkeğin içinde olmak beni ayrı bir germişti.Umut yanıma gelip oturduğunda ondan uzaklaşmak için geriye doğru gittim ama koltukta olduğum için bunu pek başaramadım.

''İyi misin?'' diye sorduğunda garipsemiştim.Beni kaçıran adam mı  dedi bunu? Kafamı usullca salladığımda bianda ayağa sıçrayınca irkildim.Karşısındaki adama yumruk attı.

''Lan,senin yüzünden kız benden korkuyo!!'' diye bağırdığında battaniyeyi kendime çektim.Tekrar bana döndüğünde ona baktım.

''Bi yerin ağrıyo mu?'' dediğin de başımı gösterdim.

''Başım.'' kısık çıkan sesime rağmen başını salladı.Adamına bakıp konuşmaya başaldı.

''İlaç alıp gel.'' bağırmıyodu ama ses tonu sertti.Adam korkak bir şekilde ayağa kalkıp selam verdikten sonra gitmek için atak yaptığında onu durdurdum.

''İlaç içemem.Hem birazdan geçer.'' dediğimde Umut bana bakıp gülümsedikten sonra başını salladı.Bana iyi olması garipti.Yani,o beni kaçırdı.

''Sana ne koklattılarda bayıldın?'' diye sorduğunda cevaplamakla cevaplamamak arasında kalmıştım.Israr edice şekilde baktığında konuşmak için ağzımı açtım.

 ''Sa-sanırım tiner.'' dediğimde alaycı bi şekilde gülüp adamlarına baktı.Yüzündeki gülümseme insanı germek için yeterli bi sebepti.

''Tiner ha? Eğer yiğenime ve yengeciğime zarar vermişseniz hepinizi öldürürüm.!! Defollun!!'' bağırdığında odadaki adamların hepsi çil yavrusu gibi dağılmaya başladılar.Beni ve bebeğimi düşünmesi saçma değil mi? Çok saçma.Kötü adam değilsen niiye beni kaçırıyosun? İyi adamsan niye beni kaçırıyon? Hadi kaçırdın  diyelim-ki zaten kaçırdın- niye benim ve bebeğimin sağlığı için edişeleniyosun? Sen ne biçim insansın ya!

''Hadi yemek yiyelim.'' dediğinde başımı salladım.Kalkmak için battaniyeyi üstümden çektim.Ayağa kalkıp onu takip etmeye başladım.Evin tavanı çok yüksekti ve genişti.Mutfağa girdiğimde beni muhteşem bir masa karşılamadı.Umut arkasını döndüğünde bir adım geriledim.Ondan pek fazla korkmuyodum ama sonuçta beni kaçırdı.Beni kaçıran birinin yanında rahat  davranabileceğimi zannetmiyorum.

''Sanırım yemek hazır değil.'' dediğinde başımı eğdim.

''Görevlilere izin verdiğimi unutmuşum.Sen otur ben pizza sipariş ediyim.'' dediğinde başımı salladım.Gerçekten acıkmıştım.Acaba Efe şuan napıyo? Beni göremeyince kesin çıldırmıştır.Deliye bile dönmüştür.Ortalığı ayağa kaldırdığına ideaya girerim.Telefonum.Telefonum cebindeydi.Elimle cebimi yokladığımda hala orda olduğunu gördüm.Kapıya bakıp birisi geliyo mu diye baktığımda kapının önünden geçen biri yoktu.Telefonumu çıkardığımda kapalı olduğunu gördüm.Üstüne yatığım için telefon kapanmıştır.Efe CPS(artık üğrendim.) takdırtmışmıydı.3 gün önce takdırcağını söylemişti.Telefonumu açmak için tuşa bascağım  sırasında elimden çekildi.Alan kişiye bakınca yüzündeki gülümseyle karşılaştım.Telefonu Umut'tun aldığını tahmin edebiliyodum.

''Ama ayıp ediyosun yenge,ben burda senin iyiliğini düşünürken sen kaçmak için hamle yapıyosun.Sana yakıştıramadım.'' diyip telefonu lavobonun içine atıp suyu açtı.

''Dangalak Note4'tü o be!'' dediğimde kahkaha atıp bana baktı.Gitti canım telefon.Telefonu bırak,ondan yeni alabilirim ama Efe'yle iltibatım komple kesildi.Aptal kafam!

TÖREWhere stories live. Discover now