Töre 25.Bölüm

50.6K 1.4K 70
                                    

Bu haftayla birlikte bebek iki buçuk aylık oldu.Üçüncü veya dördüncü ayda bebeğin cinsiyetini öğrencektik.Ayy çok heycanlıyım.Umarım erkektir.Çünkü Efe ağa oğlu olduğu için çocuğuda erkek olmak zorunda.Erkek bebek doğurmak zorunda gibi hissediyorum kendimi.Ki zaten öyle.Efe'nin ya da Mustafa  babanın baskı yaptıkları yok ama ben yinede zorunlu hissediyorum.Efe'lerin soyunun ilerlemesi için erkek çocuk şart.Acaba erkek çocuk doğuramazsam üstüme kuma getirirler mi? Yok be getirmezler.Efe tekrardan işlemlere başlar.Yani tekrar bebek yapımına başlar.Şikayetçi olucağını zannetmiyorum.Zaten evlendiketen 1-2 hafta sonra hamile kaldım.Efe'deki hız Brad Pitt'e yok.Hazır Brad Pitt demişken.O adam nasıl 51 yaşın da lan! Resmen benim babamla yaşıt.Allam! Adamdaki yaşa bak tipe bak yarabbim.İnşallah bende 51 yaşımdayken 20'lik çııtır gibi olurum.O değilde konu bebekti.Ne zaman Brad Pitt'e geldi?Neyse.Banyonun kapısı açıldığında Efe belinde havluyla gelmedi.Hayır gelmedi!Ne güzel burda manzara görcektim.Neden normal hikayelerde ve filimlerdeki gibi belinde havluyla gelmiyosun Efe? Soyun Efe!.

''Soyun Efe.'' dediğim şey üzerine elindeki kurutma makinesini bırakıp bana baktı.Şaşırmış ama söylediğim şeyden memnun olmuşcasına bana baktı.Yüzüne vaz geçemediğimiz sapık sırıtışını yerleştirip yatağa yattı.

''Soyun demesi gereken kişi benim.Ama neyse.Buna da şükür.'' diyip t-shortünü çıkardı.Dağınık ve ıslak saçlarıyla çok seksi olduğunu söylemişmiydim daha önce? Beni belimden tuttup kendine çekti.Boynuma yaklaştığı sırada onu omuzlarından ittim.

''Ben manzaranın tanıdı çıkarmak istiyorum.O yüzden üstümden kalk ve saçlarını kurut.'' dediğimde homurdandı.Bu haliyle çok sevimli gözüküyodu.Yerim lan ben bunu.

''İkidir sen manzaranın tadını çıkarıyosun.Can'la tanıştığımız günde aynısı yapmıştın.Sende çıkar üstünü.Hatta soyun.Sonra beraber duşa gireriz.Sonra da yıkanırız.'' muzipçe sırttı ve iki kere kaşını kaldırdı.Bu haline kahkaha attım.Üstümdeki yorganı kaldırıp dizlerimin üzerinde yatakta oturdum.Efe'yi kendime çekip dudağına küçük bir buse kondurdum.Bu işlemi üç defa daha yaptım.

''Saçlarını kurut.'' dediğimde omuz silkti.Beni yatağa yatırıp üstüme yükünü vermeyecek şekilde eğildi.Boynuma yönelip orayı öpmeye başladı.Omzumdan öpmezdi.Pek boynumdan öperdi.Neden acaba? Yani erkeklerin bi gelenekleri var.Kızları mühürlemek için omuzlarından öperler ve ısırırlardı.Ama Efe beni boynumdan öpüp oradan mühürledi.

''Efe? Neden omzumdan değil de boynumdan öpüyosun?'' dediğimde gülümsedii.Öpücüklerini hala devam ettirirken soruma cevap verdi.

''Çünkü boynun ince denilmeyecek kadar kalın ve boynundan huylanıyosun.Nefesim boynunla temas edince hemen mayışıyosun.Boynunu öperek istediğim herşeyi yaptırta bilirim.Hatta yaptırdım bile'' kıkırdadığında bende kıkırdadım.

''İyi tespit.Peki,neyi yaptırdın?'' merak ediyom.Yani ne yaptırmış olabilir kii.

''Sana aldığım kırmızı sırf dantel olan iç çamaşırını giyip yanımda uyumuştun.Balayında bunu sık sık yaptım.Lanet olsun çok akıllıyım.''  omzuna vurup onu ittim.

''Sapık.Aklın hep o şeylere çalışıyo zaten.Başka bi boka yaradğı yok ki.Kalk üstümden.'' dediğimde homurdandı.Üstümden kalktığı anda t-shortümü çıkarıp yere attım.Bana bakıp sırıttı.

''Beni tahrik edersen bende seni tahrik ederim.'' diyip dudaklarıma yapıştı.Dudaklarımız birbirleriyle temasını kesip ona baktım.İstekli bir şekilde bana bakıp dudağını yalıyodu.

''Yine ne oldu? Rahatça karıma yumulamayacakmıyım?'' 

''Efe.Ben manzaranın tadını çıkarcam.Kalk üstümde.'' dediğimde homurdanarak kalktı.Arkasını döneceği sırada kapı çalınıp açıldı.Efe'yi bileğinden tutup tekrar yatağa attım ve üstüne çıktım.Gül denilen bozuntunun kocamın baklavalarını görmesini istemiyorum.Ne var? Ben kıskancım.Efe'nin kaslarını görüp kendini tatmin edeceğine,benim göğüslerimi görüp kıskanmasını tercih ederim.Ne de olsa benim göğüslerim onunkilerden daha büyük.Ayrıca giydiğim iç çamaşırı aşırı seksi.Ne diyorum ben!

TÖREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin