Camarilla Kuralları

7.1K 198 50
                                    

Merhaba Arkadaşlar. Sizi bilgilendirmek istiyorum.

13 tane vampir klanı vardır. Bunlardan 7 tanesi birleşip Camarilla adı verilen konseyi oluşturmuş.

CAMARILLA

Camarilla üyeleri için her şey ya siyahtır ya da beyaz. Bütün canlıların onların bünyesinde olduklarını ve hayatın çok değerli bir olgu olduğunu kabullenirler. Kurallarına son derece bağlıdırlar. Kurallara uymayan üyeler topluluktan çıkarılır veya ölümü ya da Sabbat'a katılmayı seçmek zorunda kalırlar.Ama genellikle Sabbat'a geçemeden öldürülürler.

Camarilla vampirleri için 6 tane değişmez kural vardır.Bunlara Legendary Six Traditions of Caine derler ve her Camarilla üyesi bunlara uymak, bunları korumak ve bunları tamamıyla benimsemek zorundadır.Bunlar;

The Masquarede: Kanını asla doğada yaşayanlara bahşetmemelisin.Ta ki onlardan biri senden bunu isteyinceye kadar.Yeni bir vampirin doğumu ancak onun isteğiyle olabilir.

The Domain: Kendine ait bir bölgen vardır. Bu bölgenin tüm sorumlulukları sana aittir. Senin dışında bir kişi senden izin almadan bu bölgeye giremez ve sana karşı gelemez. Bölgen dışında avlanamazsın ve kanını içtiğin hiçbir canlıyı öldürmemelisin. Onsekiz yaşından küçüklerle beslenemezsin.

The Progency: Senin hayatından ve senin çocuklarının hayatından senin klanının elderları sorumludurlar.Eğer sana ya da çocuklarının başına bir şey gelirse Elder'ların cezasını verecektir.

The Accounting: Kanını bahşettiğin her canlı senin çocuğundur.Onların hareketleri ve davranışlarından tamamen sen sorumlusun ve onlara emretme yetkisine sahipsin. Sana saygı duymak zorundadırlar.

The Hospitality: Bölgen dışındaki bir yere gittiğinde oranın konsülündeki en yüksek rütbeli ya da en yaşlısına kendini tanıtman ve sunman gereklidir.Bulunduğun sürece onun emrinde olmak zorundasın.

The Destruction: Senin türünden birini öldürmen, saldırman kesinlikle yasaklanmıştır.Bunun olabilmesi için sadece yaşlıların onayı ya da emri gereklidir.Kan avı başlatılmadan bir vampir öldürülemez.

VampirlerWhere stories live. Discover now