Yeni vampir hastalığı: haematodipsia

1.2K 86 0
                                    

Hah açıklıyorum :)

6. Porphyria (aynı zamanda vampir ya da Dracula hastalığı da denilir) adı verilen nadir bir hastalık, güneş ışığına aşırı hassasiyet ve bazen kıl yoğunluğu gibi vampirlere özel semptomlar göstermektedir. Ekstrem bazı durumlarda dişler kırmızımsı kahverengi renk alır ve sonunda hasta aklî melekelerini bile yitirebilir.

7. Vampir olmakla suçlanan insanların aslında cinsel anlamda kana susama anlamına da gelebilecek olan haematodipsia ve gündüz körlüğü olarak bilinen hemeralopia hastalığından muzdarip olabileceği söyleniyor. Anemi (kansızlık) de sıklıkla vampir saldırısı geçirmiş bir insanda olan bir hastalık olarak görülür.

Arkadaşlar bu yazıda haematodipsia ya dikkat ettiniz mi bilmiyorum fakat bence oldukça önemli. Kana susama sonuçta ayrıca ben bunu da araştırdım fakat türkçe sonuç bulamadım pek bilinen bi hastalık değil çevirebilirsem paylaşacağım ayrıca vote verin bi tık yani yb için +25 :)
Büyük ihtimalle bu haematodipsia denilen hastalık, kana susama gündüz ışıkta görememe ten solukluğu ve saldırganlık gibi özellikler içeriyor

VampirlerWhere stories live. Discover now