Sorulan Sorular

3.1K 117 29
                                    

GELEN SORULAR

*bu bölüm @zeyneperva_99 un sorularıdır*

1. Vampirlerin dış görünüşleri sence normal mi?

1. Bence dış görünüşleri kesinlikle normal, çünkü vampirlerin olduklarına inanıyorum ve eğer anormal birileri olsaydı bunu en azından bir kaç insan görür bilirdi ve direk bütün dünyaya yayılabilirdi haberler gibi. Yayılması çok kolay çünkü.

2. Günümüzde sence vampirlik var mı?

2. İse günümüzde hala olduklarını düşünüyorum çünkü bu dünyada her şey var. Amerikada bi bölge var hatta uzaylıların orada olduğuna inanılıyor, oraya belli bir mesafeden sonra yaklaşılmak yasak. 51. Bölge mi 52. Bölge mi neydi (tam hatırlamıyorum)

Daha sonrasında mısır piramitlerini düşün mesela, orayı çok eskiden insanlar inşa etmiş. O büyük taşların oraya nasıl konulduğu hakkında hiçbir bilgi yok, daha sonra içindeki tuzakların kendini her yıl düzenli yenilediğini, piramidin içine giren insanın yaralarının daha çabuk iyileştiğini göze alırsak eski insanların bunu nasıl yaptığı hakkında hiç bir bilgi bulunamıyor.

Dünyada bunun gibi gizemli oldukça yerler, oldukça haberler var. Çoğu uydurma ama bazılarını bilim bile açıklayamıyor. Mesela başka bir örnek olarak, okyanusların çok çok çok küçük bir kısmı keşfedilmiş. Bilim adamları keşfettikleri yerlerin bir kaç metre altına indiklerinde yüzlerce yeni bilinmeyen tür olduğunu görmüşler. Dünyada çok fazla şey oluyor ve insanları vampirleştirecek bir virüs bulunması bu kadar geçen milyon yıl içerisinde oldukça kolay geliyor bana. Ya da bu kadar gelmiş geçmiş yaşayan bütün insanlardan mutasyon geçirip vampirlik yaşayanların olduğunu düşünmek, bunca olay arasında oldukça basit bir ihtimal gibi geliyor bana. Yani dediğim gibi bunlar benim fikrim.

VampirlerWhere stories live. Discover now