Vampir özellikleri +2 ve final

1.4K 56 20
                                    

Arkadaşlar iki özellik daha okudum ikincisi oldukça saçma geldi fakat birincisi de bir o kadar mantıklı.

1 -) Vampirlerin gözlerinde her zaman damarlanma ve kırmızılık görülür

(Bence çok doğru sonuçta o kadar kan içiliyor bir yan etki yapmalı siz ne düşünüyorsanız bu maddeye yorumunuzu yazın)

2 -) tırnakları kıpkırmızıdır (O kadar saçma ki, asla böyle olduğunu düşünmüyorum. Çünkü tırnaklar en az tepki belirten yerlerdir. Yani örneğin bizim vücudumuzda bir hasar olursa bunu en az belli edecek yer tırnaklarıdır yani saçlarınız dökülse veya ateşini çıksa bunu tırnağınızdan mı anlıyorlar neyse görüşünüz bana uymayabilir size göre uygun düşünceyi belirtin)

Ayrıca instada bir arkadaş benden vampirlerle ilgili okuyacak bir kitap istedi o kendini biliyor. Vampirler diye ara bu kitabın altından sonra çıkacak ikinci kitabı okuyabilirsin :) siz de sorularınız varsa instadan atabilirsiniz veya bilgilendirme amaçlı şeyleri. Buradan belki paylaşırım.

Ve ve ve bu son bölüm yani uzunca bir süre vote almadığım için yb gelmeyecek . Bu arada final şakaydı asagdagagahsj. Bu bölüm dahilinde son dört bölüm 30+ oy alırsa yb yayınlarım ki o zamana kadar anca yeni bilgi bulurum ama bu sefer mükemmel bilgilerle sönrceğim tabiki yani jsjsjsjs sanırım bakmadığım yer kalmadı ve bu süre ne kadar kısalırsa o kadar erken yb gelecek yb de

MELEZLER.

VampirlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin