Chapter 36: Goodbyes

4.6K 212 28
                                    

 Küçük bir not;

Media'daki şarkıyla okumalısınız.

Zayn

Zoe kahverengi gözlerini bana dikti ve kaşlarını kaldırıp bir cevap beklemeye başladı.

"Ben.."

Panikleyip, kararımı değiştirdim. Ben, dememeliydim.Olamaz!

"Ihm..Ben seni özleyeceğim?" içten bir şekilde söylemiştim ama sesim sanki soru sorar gibi çıkmıştı.Zoe'nin gözlerindeki hayalkırıklığı barizdi. Korkağın tekiydim..

"Bende seni" 

Zoe'nin ilk söyleyeceğim şeyi söylememi istediği çok açıktı.

Ama artık çok geçti

 Zoe içeri geçtiğinde tren ile birlikte hareket etti ve Londra'nın güneyine gitmek üzere yol aldı.Herşeyi berbat etmemiş olmamayı umuyordum.

Her zaman  yapışkan, birbirlerine her dakika birbirlerini ne kadar  sevdiklerini söyleyen çiftlerden nefret etmiştim.Zoe'yi önemsiyordum, hatta onu seviyordum bile.Ama bunu ona her saniye hatırlatan bir erkek olmayacaktım.Öyle nefes bile alamazdım.Bunun çok boğucu olduğunu düşünüyordum.Ama sanırım o duruma geliyordum.Demek istediğim, çıktığım kızlar arasında Zoe kadar umursadığım kimse olmamıştı.Ki bunlarda genelde yattığım kızlar oluyordu çünkü diğer türlü çabuk sıkılıyordum.

Bir tarafım bazı şeylerin yavaş gitmesini istiyordu.Çünkü ben kızlar konusunda çok sadık birisi sayılmazdım ve özgürlüğüme düşkündüm.Ama şimdi Zoe'ye ona karşı neler hissettiğimi söylemek ve onun sadece bana ait olduğunu bilmesini istiyordum.

Arabama doğru ilerlerken hala boxerımda durann yapışkan sıvıyı hissediyordum. Sanırım değişmeye ihtiyacım vardı.

**

Zoe

Biletimde yazan numaralı koltuğu bulduğumda çantamı üstteki rafa koydum ve koltuğuma oturup arkama yaslandım.

Allak bullak olmuş gibi hissediyordum.Bir an için Zayn'in orada bana seni seviyorum gibi birşey söylemesini beklemiştim.Ama şimdi o kadar da emin değildim, sadece herzamanki gibi fazla düşünmüştüm.Ve o ne söylemişti?!

Sanırım çoktan Zayn'e aşık olmuştum.En başta onun o parlak gülümsemesini görünce kendimden geçiyordum ve onun o badboy imajı beni etkilemeye yetiyordu.Bana yaklaştığında veya dokunduğunda ise vücudum garip tepkiler veriyor,kalp atışlarım hızlanıyordu.

Derinlerde bir yerlerde içimden onunda öyle hissettiğini düşünüyordum.Öyle olmasaydı orada o kadar mahçup olmazdı.Ama onun gibi biri için birinden hoşlandığını ya da sevdiğini kabul etmenin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyordum.

**

Harry

Louis ile komşu ve aynı zamanda en yakın arkadaş olduğumuz için tatilde evden ayrılması beni üzmüştü.

Özelliklede sonunda kendime bir dövme yaptıracak kadar parayı elde etmişken.Onunda benimle gelip yardım etmesini ve ne yaptıracağım hakkında bana fikir vermesini istemiştim.

Gerçi onu bekleyemeyecek kadar sabırsızdım.Bu yüzden belkide Liam ile gidebilirdim.Onunda  birkaç dövmesi vardı.Kolunda bir tüy ve anlamlı birkaç söz yazıyordu.Aslında o sözlerin ne anlama geldiği hakkında pek bir fikrim yoktu.

Ben sadece bir ya da iki dövme istiyordum.Çok çılgınca olmasına da gerek yoktu.Bana göre dirseğe kadar kaplı olan kollar  biraz fazlaydı.Tıpkı Zayn gibi

**

Zoe

"Yani erkekarkadaşın var! Hemen anlat bana!" Kayla odasına girererken merakla bana sorular soruyordu.Çantamı yatağın üzerine bıraktığımda o  da kendisini yatağa attı ve anlatmamı bekledi.

Tıpkı eski zamanlardaki gibiydik.

Yatağa, yanına oturdum.

"Evet" bunu gözümü devirerek söylemiştim ama gülümsememi engelleyemiyordum.

"Tanrım, onun hakkında hiç bahsetmiyorsun, herşeyi zar zor öğreniyorum.Bana bir resmini göster" 

Kayla cırladığında, onun benden daha heyecenlı olduğunu anlamıştım.Çünkü eskiden sadece hoşlandığım birkaç kişi vardı ama hiç erkekarkadaşım olmamıştı.

Onun ise herzaman birlikte olduğu birileri vardı.

İç çektim ve telefonumu çıkarttım.Birkaç tane, ona kızdığımda benim için çektiği fotoğraflar vardı.Fotoğrafların arasında biraz gezindikten sonra en sevdiğim fotoğrafını buldum.Dilini çıkardığı,şaşı göz ile baktığı ya da garip hareketler yaptığı fotoğraflardan biri değildi.Yüzünde kendini beğenmiş gülümsemesi vardı ve saçı her zamanki şu rampa şeklindeydi.

Telefonumu Kayla'ya uzattığımda,kaşlarını yukarı kaldırıp bakmaya başladı.

"İnanmıyorum, bu o mu!?" resimi incelereken sesi heyecanla yükseldi."Çok yakışıklı!"

Dudağımı ıssırdım.

"Öyle" 

Arkadaşlar geç olmuş olabilir şimdiden diğer hikayeler için çok çok çok fazla özür diliyorum ama bir tanesinin çevirisi yedi sayfa o yüzden uzun sürüyor şimdiden çok özür dilerim yetiştirmeye çalışıyorum.

Ve size bir öneride bulunmak istiyorum eğer Niall ile ilgili bir fanfiction okumak isterseniz @ipek-horan  ın -NİGHT CHANGES *HORAN* -

diye bir hikayesi var bence bir bakın derim güzel birşey gibi.

Umarım bölümü beğenirsiniz.

He's No Good (Çeviri) Zayn MalikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin