Chapter 17: Headache

9.7K 438 13
                                    

Yoğun bir baş ağrısıyla uyandım.Nabzımla birlikte başımda zonkluyordu sanki.Gözlerimi etrafımı görecek kadar açtığımda Zayn'i yatağın köşesinde otururken görünce şokla kalp atışlarım hızlandı."Uyurken çok güzel olduğunu biliyor muydun?"  dedi ve kıkırdadı, saçları alnına düşüyordu, ki bu onu daha çekici yapıyordu.Kendime gelerek doğruldum ve yatakta oturarak etrafa bakmaya başladım.Kesinlikle kendi odamda ya da yatağımda değildim.

Zayn'in odasındaydım.Oda  bir erkeğe göre çok temiz ve düzenliydi .Bir dolap birkaç çizim ve birkaç tane mobilya vardı.Büyük müzik kutusunun yanında duran CD koleksiyonunu ve grafitti gibi duran çizimlerine dikkat ettim.Buradaki herşey Zayn'i anlatıyordu.

Bulanık hafızamdan birşeyler seçmeye çalışırken pencereden gelen ışık yüzünden gözümü kısarak sordum."Senin yatağında mıyım?"  Ayakkabılarımın çıkmış olduğunu ama hala dün partide giydiğim elbisenin üzerimde olduğunu fark ettim.  neyse ki sonra hiçbirşey olmadığını anlayıp rahatlayarak iç çektim.

Sırıtarak konuştu."Merak etme ben kanepede uyudum" Sonra gülmeye başladı."Aslında bu komik çünkü Liam'a dün seni evime getirmeyeceğime ve yatağımda olmayacağına dair söz vermiştim.Ama bak, şimdi nerdesin?"

Kafam hala zonklarken anlamamışcasına ona baktım.Hiç şaka modumda değildim.Gülmesini durdurarak sordu.

"Hiçbir şey hatırlamıyor musun cidden?"

Bazı şeyleri biraz hatırlıyordum.Gecenin başını hatırlıyordum ama sonrası yoktu.Başımı onaylarcasına salladım.

"Sarhoş olmuştun, bu kadar çok içtiğini bilmiyordum."

"Ne? Annemler?" En azından onlara bütün gece dışarda kalacağımı söylemeliydim(!) Zayn "Eğer seni bu halde görselerdi asla birdaha benim yanıma yaklaştırmazlardı" Ahh Tanrımm! "...Ve bende bu yüzden telefonunu kullanıp Tamira'da kaldığını söyledim."dedi

"Tamara" diye düzelltim onu."Ama teşekkürler"

Beni o halde eve götürmediği için elbette minnettar hissediyordum.Kaşlarını çatarak avucunu alnıma koydu.Henüz sakalını kesmediğini ve yeni giyindiğini fark ettim."Başın ağrıyor mu?" Kafamı salladım   daha sonra bana aspirin alacağını söyleyerek odadan çıktı.

Zayn aşağıya indikten sonra  odasını daha dikkatli incelemeye başladım.Ellerimi ilk önce  CD koleksiyonunda dolaştırdım.Pop VE R&B tarzındaydı genelde.Dikkatimi birden büyük boy aynası çekti.Ve kıkırdamama engel olamadım böyle birinin bu kadar büyük bir aynası olacağını kim bilebilirdi ki?Aynada kendime baktığımda  yüzümün solgun ve biraz yorgun olduğunu fark ettim ama makyajım çok akmamıştı bazı yerlerde biraz vardı sadece.

Bu sefer şifonyere doğru yürüdüm.Bir kaç saç spreyi, bir çakmak, paketi açılmış bir sigara ve şarj cihazı vardı.Hiç aile fotoğrafı ya da onun gibi birşey yoktu.Şifonyerin bir çekmecesinin biraz aralık olduğunu gördüm ve  merakıma engel olamayarak , içine baktığımda neredeyse düzgünce katlanmış diyebileceğim iki çift eşofman altı ve kapişonlu gördüm.Ne bekliyordum? Prezervatif?Pekala belki?

Zayn'in merdivenlerden çıktığını duyunca hemen oturdum, elinde bir su ve ilaçla gelirken onu bekledim.Arkasından kapıyı kapattı ve yatağa oturdu."İşte" dedi ve hapları bana uzattı.Hemen aldım  ve zonklayan başımı düzeltmesini umarak art arda ikisini de yuttum.

"Ah.Ve unutmadan.." dedi ve sırıtarak telefonumu bana uzattı.

3 cevapsız arama vardı;Tamara, Harry ve Kayla.Saate baktım, çoktan 1 olmuştu bile."Ailen burada olduğumu biliyor mu? Kanepede uyuduğunu ya da?" Ailesinin bilmesinden endişelenerek sormuştum bunu. "Hayır.Anneme kanepeye nasıl geldiğimi hatırlamadığımı söyledim" tasasız ses tonu daha önce böyle bir şey yaşadığını gösteriyordu.

Babasından bahsetmemesi bana annesi ve babasının boşanmış olabileceğini düşündürdü.Şu ana kadar annesini görmüştüm, kardeşi ile tanımıştım ama  babası.. Ondan hiç söz etmemişti bile.

Tam bunu sormayı düşünürken kapının diğer tarafından gelen ayak sesleriyle Zayn gerilmişti.

"Yakalanmak istemiyorsan,gitmeliyiz"

Kafamı salladım, ve ayak sesleri uzaklaşana kadar bekledik.  Sesler uzaklaşınca ayağa kalktım ve telefonumu çantama koyup yerdeki ayakkabılarımı da elime dolayıp, çıplak ayak kapıya doğru yürümeye başladım.Zayn koridora baktıktan sonra kolunu belime sararak beni yönlendirdi.Neyse ki bayan Malik bahçedeydi ve bu yüzden yakalanmadan dışarı çıkabilmiştik. Dışarı çıktığımızda Zayn kıkırdayarak alnımı öptü ve beni gönderdi.

 **************

Eve ulaştığımda çok fazla ses çıkarmamaya dikkat ederek anahtarı deliğe soktum ve çevirdim.Sonra hızla üst kata çıktım ve üzerime bir tişörtle eşofman altı geçirdim.Aşağıya indiğimde annemleri oturma odasında yemek yerken buldum.Ve ne kadar aç olduğumu  o anda fark edip gülümseyerek hemen onlara katıldım.

Oy ve yorumlarınız beni cidden çok mutlu ediyor ve iki yeni hikayeye başladım bu yüzden.Onlara da göz atarsanız sevinirim:)

He's No Good (Çeviri) Zayn MalikWhere stories live. Discover now