Chapter 25: Girl talk

6.1K 286 28
                                    

Tamara ile kahve içmek için kafeye oturmuştuk.İçeri girdiğimizde güçlü kahve kokusunu içime çektim, ki bunu her zaman sevmişimdir.Tamaranın ailesinin arabası yolun karşısına park edilmişti ve güçlü güneş ışığında parlıyordu.

Yolculuğu biraz stresli geçirmiştim.Çünkü Tamara henüz 18'ine yeni girmişti ve ehliyetini de yeni almıştı. Dersten sonra bana  Starbucks'a gitmeyi teklif etmişti ve bende kabul etmiştim.Aslında her zaman kızkardeşi ile birlikte okuldan sonra takıldığını ama onun bu baharda erkek arkadaşıyla birlikte Londra ya gitmesi üzerine hiç vakit geçiremediklerini  söyledi.

Açıkcası ikimizinde biraz kız kıza vakit geçirmesi gerekiyordu.

"Eee...sen ve Zayn yaptınız mı?"Sıradan birşey soruyormuşcasına kahvesinden bir yudum aldı.Bense neredeyse içtiğim sıvıda boğuluyordum.

" T-tam olarak neyi kastediyorsun?" kekeledim.

Kahvesinden bir tane daha yudum aldıktan sonra omuz silkip gözlerini bana dikti."Yani yattınız mı?"

"Hayırr!" tüm kanımın yanaklarıma çekildiğini hissediyordum.Niye böyle şeylere küçük bir kız çocuğu gibi tepkiler veriyordum ki?

"Sen, bakiresin değil mi?" kafamı salladım, devam etti."Peki, bunun hakında hiç konuştunuz mu?"

Kahvedeki buhar burnuma dolarken bir yudum daha aldım."Şey..hayır"

Tamara bir süreliğine düşünüyor gibi yaptı.

"Peki hiç ister miydin? Yani onunla birlikte olmayı?"Siyah kirpikleri büyük mavi gözlerini çerçeveliyordu ve açık tenine,sarı dalgalı saçlarına zıt bir renk oluşturuyordu.Eğer onu tanımasaydım muhtemelen sürtük olduğunu düşünürdüm.

Sorusu beni şaşırtmıştı, aslında buna ne cevap vereceğimi bilemiyordum.Yani Zayn'in istediğini biliyordum dokunuşları,öpüşleri bunu belli ediyordu ve o bir erkekti.

Geçen gün Zayn'in evinde olanları düşündüm..Acaba kardeşi odaya girmeseydi neler olurdu?

"Şey.. yani sanırım" sesim sonunda çıktığında bir fikirden daha çok soru sorar gibi çıkmıştı.

"Yani Zoe, eğer hazır değilsen  zorlama, beklemelisin" omuz silkip tekrar kahvesinden bir yudum aldı.

"Erkekler köpekler gibidir Zoe,Eğer onları azdırırsan ki bu onlara sürtünmek olabilir,hemen işi ilerletiyorsa o çocuk sana göre değildir" açıkca Zayn'den söz ediyordu.

Gözlerimi kısarak ona baktığımda az önce benim gibi kızarmıştı.

"Evet , pekala.Bunu bir kez yaptım yani bundan önceki yıldı.Abimin tanıdığı bir çocuktu, işte falan filan... yakışıklıydı,ama sonra bir pisliğe dönüştü" ona sempatik bir gülümseme gönderdim.Buna gözlerini devirdi.

"Herneyse, sonuçta yattık ama eğer geri alabilme şansım olsaydı bunu yapardım"

Önerisine kafamı salladım.

"Yani, eğer hazır değilsen onunla çok yakınlaşmamalısın Zoe, Zayn hiçkimseden hayır almış biri değildir" tekrar omuz silkip kahvesinden büyük bir yudum aldı.

Oy ve yorum verirseniz güzel olur aslında :) Birde belki Zoe karakteri için düşündüğünüz biri varsa bana söyleyebiliirsiniz.Tabii diğer hikayelerimede göz atarsanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler:)

He's No Good (Çeviri) Zayn MalikWhere stories live. Discover now