Chapter 13: Rage

11.3K 492 14
                                    

Sınıfta otururken çeneme dayanmış bir biçimde derse konsantre olmaya çalışıyordum.Tamara yanımdaydı ve bana bakışyordu.Muhtemelen benimle konuşmak için umutsuzdu.Zayn hakkında

Aslında diğerlerinin bana daha Zayn hakında birşey dememesine şaşırmıştım.Muhtemelen Tamara'da beni onlar gibi uyaracaktı.

Ders bittiğinde eşyalarını topladı-hatta bir şekilde pembe ojeli tırnaklarına zarar vererek yaptı bunu- ve sonra inanılmaz güçlü kollarıyla beni sınıfın dışına sürükledi.

Birkaç öğrenciyi geçtikten sonra bir yerde durduk ve konuşmaya başladı."Harry'yle konuştum"Bakışlarını indirip bozulmuş tırnaklarına baktı ve sonra ses tonu değişti."Zoe onun gibi birinden hoşlanarak ne halt ettiğini sanıyorsun?!"

Bazı nedenlerden dolayı Zayn'i korumam gerektiğini hissettim.İnsanların onu hiç tanımadan böyle konuşması sinir bozucuydu.

"Onu tanımıyorsun bile" bunu yapmayacağını bilsem bile bana inanması için söylemiştim.

"Hayır asıl sen onu tanımıyorsun" bağırıyordu"Ben onu gayet iyi tanıyorum"

"Evet belki tanımıyorum ama en azından onu tanımama izin vermeden onu yargılamıyorum" bunu biraz kızgın bir sesle söylemiştim.Tamara gibi hissetmiştim ve ikimizde farklı yerdeydik.

"O pisliğin teki Zou! Ondan nasıl iyi olmasını bekleyebilirsin ki,?Seni okula bırakıyor,O çekici gülümsemelerinden birini atıyor .O yakışıklı ve bunu biliyor tek amacı seni yatağa atmak sonrada seni unutacak.Çok safsın Zoe!" Neredeyse bağırıyordu.Koridordaki birkaç bakış bize döndü neredeyse patlamıştı.Geri adım attım.

Gerçekten beni düşünüyordu ve arkadaş olmuştuk.Ama küçük bir parçam son söylediği sözlerde takılı kalmıştı.Belkide ben saf ve aptaldım ve Zayn bunu biliyordu.

*******************

Zayn

Sınıftan çıkarken bir çocuk yolumu kesti.Liam.

"Konuşmamız gerek" ciddi görünüyordu.Muhtemelen Zoe hakkındaydı.Yanından geçip gidecektim ama kolumdan tutup bunu engelledi.Sinirlenmek istemiyordumBu yüzden sadece onu koridorda takip ettim.

Bi ara Liam ve ben yakın arkadaşlardık-Nerdeyse kardeş gibi- Uzun zaman olmuştu ama ben unutmamıştım.en yakın arkadaşımdı.Sahip olduğum en iyi arkadaş.

O her zaman iyi olan çocuktu benim aksime.Şimdi birbirimizdden nefret ediyoruz.Ona  zayıf olan demeyi tercih edereim.Herneyse.

Benim için aşağılara düşme dönemi başladığında artık parçalanmıştık.Babamın ölümünden sonra herşeye eğilimli olmaya başlamıştım.Ve biraz büyümek bir erkek olmak için daha sert olmaya karar verdim.Duygularımı kapatmaya.Liam bunlardan hoşlanmıyordu.Sigaralar, dövmeler ve diğer şeyler sarhoş hallerimde beni eve götürmesi gibi.

Onu birkaç defa barlara götürmeye çalıştım am yaşı hakkında yalan söyleyemiyordu.Kızlarla arası iyi değildi ve böyle davranamıyordu.

Ve ben hayatımı mahvetmeye başladım kötü adımlar attım.Bu beni sadece daha kötü biryere götürdü.Liam beni umursamamaya başladıSadece  değiştiğimi düşündüm.Büyüdüğümü.Ona acımıştım ilk başlarda.Ama şimdi neredeyse ona gıpta ediyordum.

Değişmem çok zordu ama bana bunun için bir şans veren tek kişi Zoe'ydu.O söylentilere aldırmıyordu.Yada aldırıyordu ama o ilk önce beni tanımayı seçmişti yargılamadan önce.Benden korkmuyordu.

Dışarı çıktığımızda Liam hala kolumu tutuyordu.Daha sonra etrafa bakında ve direkt gözlerime bakarak konuşmaya başladı.

"Uzak durman gerekiyor Zayn?!"

"Neden ? Bana ne yapacağını söyleme sakın" Kontrolünü toplamaya çalışıyordu ve ben rahat bir şekildeydim bana karşı saygılı olamaya çalıştığını görüyordum ya da sadece benden korkuyordu.

"Bir kez söyledim ve yeniden söylüyorum onunla oynama Zayn! Onu mahvedeceksin"

Devam ediyordu.

"O senin etrafındaki kızlara benzemez bunu anlamak zorundasın o bir oyuncak ya da sürtük değil"

Ne cesaretle benle bu şekilde konuşabiliyordu!Öfkenin içimde yükseldiğini hissediyordum patlamamak için yumruklarımı sıktım ve bir kez daha sakin olmak için kendimi zorladım.

"Baban hakkında kötü hissetiğin biliyoru, ailen kötü seçimlerin.Ama onu bunun bir parçası yapamassın suçluluğunu ona da bulaştıramassın"

Beni, kışkırtmaya çalıştığını biliyordum ve işe yarıyordu da.Gözyaşları gözlerime dolarken sakinleşmeye bile çalışmadan Liam'ın çenesine sıktığım yumruğumu geçirdim.

"Babam hakkında hiçbirşey bilmiyorsun!"

Bir daha vurdum, birdaha ve birdaha Vucüdü asfalta yapışıp kollarıyla yüzünü korumaya çalıştıkça bundan zevk alıyordum.

İki güçlü kolun beni arkadan tuttuğunu hissederken aynı zamanda gözümden bir damla yaş da yere düşmüştü.

Lütfen oy ve yorum bölümleri ona göre daha sık yazmaya çalışacağım geç geldiği için üzgünüm:)

He's No Good (Çeviri) Zayn MalikWhere stories live. Discover now