Part 10: De avond

704 19 0
                                    

~Geschreven vanuit Viktor~

Kijk haar nou eens liggen. Haar hoofd lag eerst op mijn borst, maar is afgezakt naar mijn benen. Ze is zo mooi als ze slaapt. Haar mooie ogen, haar slanke lijf, haar mooie haar. Wat ben ik blij dat ik haar tegengekomen ben op de club. Ze viel me gelijk op. Ietwat onzeker, maar toch ook weer niet. Ze zat er tussenin. En natuurlijk haar nummer. Nummer 7, mijn nummer, maar ook haar nummer. Nicolai was ook al naar me toegekomen. Hij had een mooie vrouw gezien op de parkeerplaats en dat was dus Hanna. Ik kijk meer naar Hanna, dan naar de tv, maar ik merk wel dat alle leuke programma’s weg zijn dus ik zet hem maar uit. Ik kijk op de klok en zie dat het pas half elf is. Hanna ligt alweer een uur te slapen. Ik besluit haar in bed te leggen en til haar voorzichtig op. Ik loop naar mijn slaapkamer en leg haar onder de dekens. Zelf ben ik ook moe, maar ik durf niet bij haar in bed te gaan liggen. Net voor Nicolai aanklopte dacht ik dat het ging gebeuren, maar toen ik terugkwam wilde ze snel gaan eten. Ik wil het niet opdringen en voor haar heb ik alles over. Ik wil niet dat ze me niet meer vertrouwt. Ik pak dekens uit mijn kast en pluk het kussen van mijn bed. Ik loop terug naar de woonkamer en vind mijn mobiel op de grond. Ik zie dat ik een bericht heb:

Hee Vik, Veel plezier vanavond! Tis je gegund ! Heel het team vind het geweldig!

Oh ja, we zouden vanavond met het team iets gaan drinken. Zou ik nog even gaan? Hanna slaapt toch? Nee, tuurlijk niet, ik laat haar hier niet alleen achter. Wel typisch Nicolai om heel het team te zeggen waar ik ben en wat ik doe. En trouwens wat ik helemaal niet doe. Ik stuur snel terug:

Thanks Bro, Ook voort vertellen ;) tis je vergeven! Geen drank vanavond hé

Ik leg mijn mobiel onder m’n kussen en probeer te gaan slapen, maar dat lukt niet. Ik voel mijn mobiel trillen en kijk wat er gestuurd wordt:

Sorry bro, maar ga ervoor! Je vind der leuk, dat is te zien! Zij jou ook!

Wat Nicolai zegt, klopt precies. Ik vind haar echt leuk en dat is heel lang geleden dat dit gebeurd is. Ik vind haar leuk en wil haar niet meer kwijt, maar straks gebeurd dat wel. Straks komen haar ouders erachter. Ik wil nog iets terugsturen maar dan zie ik Hanna in de deuropening staan.

~Hanna~

Ik word wakker in een onbekend bed met mijn kleren aan. Waar ben ik? Ik wrijf in mijn ogen en denk ik denk eens goed na. Ohja ik ben bij Viktor, maar waar is Viktor? En waarom ligt hij niet naast mij? Hij is toch niet weggegaan. Met m’n slaperige hoofd stap ik uit het bed en ik kijk naar de klok. Elf uur pas. Waarom ben ik toch alweer in slaap gevallen? Ik had in de auto ook al geslapen. Ik kom in een gang en ik weet helemaal niet waar ik heen moet. Overal is het donker en ik weet helemaal niet hoe dit huis in elkaar zit. Ik loop eerst naar links en doe alle deuren open. De wc, een sportkamertje, een grote inloopkast, een deur met daarachter een steile trap. Deze kant is Viktor niet te vinden en ik loop de andere kant op. Recht voor me hangt een spiegel en ik zie dat ik er niet uit zie. Ik doe mijn haar even goed en loop dan de hoek om. Daar ligt Viktor met zijn telefoon op de bank. Wat een schatje is hij toch. Durfde hij niet bij mij in bed te liggen? Hij leest een berichtje en krijgt een lach op zijn gezicht. Hij kijkt op en ziet mij staan. “Hee, liefie. Nu alweer wakker?”. Ik loop naar hem toe en wil onder het deken bij hem kruipen, maar de bank is te klein. “Waarom lig je op de bank” vraag ik met nog steeds een slaperig hoofd. “Ik wist niet of ik bij je mocht komen en ik wilde je niet wakker maken” zegt hij met een lief gezichtje. “Dit schattige gezichtje van jou moet ik wel kussen zeg ik terwijl ik over hem heen buig. Hij heeft geen kleren meer aan, alleen een boxershort. Ik kus hem eerst op zijn mond, dan in zijn nek en ga zo steeds lager. “Stop, Hanna” hoor ik hem zeggen en ik schrik terug. “Sorry”, zeg ik snel. “Nee, geeft niet”, zegt hij. “Het is een drukke dag geweest vandaag, ik denk dat we beter kunnen gaan slapen”. Ik knik en geef hem weer een kus op mijn mond. Hij kust mij terug en staat op. Hij tilt mij weer op en loopt weer naar de slaapkamer. “Ingewikkeld huis heb je trouwens” zeg ik lachend. “Morgen geef ik je hier ook nog wel een rondleiding. Daar ben ik heel goed in toch?”. Aangekomen in de slaapkamer zet hij mij neer. Ik trek mijn shirtje en broek snel uit en kruip snel onder de dekens, terwijl Viktor terugloopt naar de keuken om een glaasje water te halen. Ik pak mijn mobiel en kijk of Inge nog iets gestuurd heeft en ja hoor:

And did IT happen? X Love you

Ik begon te lachen en wist even niet wat ik terug moest zeggen. Zou ik haar in spanning houden of niet.

Ik: Nope, nothing happend. Hoe gaat het met Mark?

Wat een verschrikkelijke gast is hij toch ook. Ze moet het snel uitmaken. Ik heb hem nooit vertrouwd. Gelukkig is Viktor anders. Viktor is lief en zou zo iets nooit doen. Dan hoor ik Viktor weer binnenkomen en in bed stappen. Ik leg mijn telefoon op het kastje naast het bed en ik voel Viktors warmte tegen mij aan. Hij slaat zijn arm om mij heen. Wat voelt dit veilig. De veiligheid die ik vroeger mistte. Ik leg mijn hoofd op mijn kussen en ik val gelijk in slaap.

Dubbel levenWhere stories live. Discover now