رواية قناع العروس ﴿جبابر الصعيد﴾
في ذلك المجلس الذي كان يجمع كبراء العائلات في الصعيد لكي يتم حل تلك الكارثة التي توشك علي الحدوث وسوف يذهب ضحيها العديد من شباب تلك العائلات
كان يجلس ذلك الرجل الذي يظهر علية الوقار والاحترام والذكاء الشديد ينظر...
انا حابه اشاركم بكمنت من بنوته قمر علقت على رواية (قناع العروس) بتقول فيه اني مش بوصف الصعايده صح وانهم مش قاسيين وعندهم البنات تتشال علي الراس وكلهم متعلمين واني كده بدي للمتابعين فكره غلط عنهم .
انا يعتبر من الصعيد وعارفه الي بيحصل كويس فيه مش معني اني كتبت شخصيه مش كويسه يبقي كل الشخصيات كده لو تفتكروا معايه انا كاتبه ان عائلة العراب ب تشيل بنتها علي رأسهم وان كل شخصيات الرواية متعلمين تعليم عالي.
لكن حقيقي في ناس لحد دلوقتي بترفض تعليم البنات وان في بنات لحد دلوقتي بتتجوز في سن ال١٧ ١٨ سنه ده وقع مش بيتغير.
فلما انا كتبت كده انا عارفه ان ده بيحصل مش من نسج خيالي وان ده فعلا موجود. واخيرا انا على فكره بحب الصعايده جدا وانهم من أحسن الناس في مصر اشجعهم وروح البلد فيهم.
دي كان توضيح بس لكل الي يقرا الروايه دي انا مش بغلط في أهل الصعيد دول على راسي من فوق.
مع السلامه موعدنا يوم الاربع
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.