Tumblr Boy ^_^

401 69 5
                                    

Miribaaa yeni bolum *-* Bu bolumde bana yardim eden (@cinnBvZ32 ) melegime tesekurleeer

Daan daan daan daan .Bu ne ya.Saate baktim.06:00.Bugun cumartesi diil mi yaa.Ayh,bi an okula gitcem sandim.Alarmi kapatmayi unutmusum.Ne ahmakca.Ben iste.Telefona bi saplak gecirdim.Benim telefonumun alarmi sanirim bu saplakla kapaniyo.Hahaytt.Uyudum ohh miss.

-Ablaa,uyaan. -E-

-Nee -S-

-Ben aciktim. -E-

-Niye,daha erken yat hadi-S-

-Ablaa ,saat 10 oldu seni babama soliceem.-E-

-Yaa,taam taam .Kaltik iste. -S-

-Ne baarionuz yaa -Y-

-Yagmur hadi kalk.-Emir beye kahvalti hazirlicaz. -S-

Yagmur da kalkti.Kahvalti hazirladik.Yedik.Masayi topladik.Evi topladik.Emiri anneme biraktik.Bu arada ben size soylemismiydim bilmiyorum.Annemle babam ayrildilar.Nedenini 3 yildir ogrenemedim.Soylemiyorlar. Annemle abim birlikte yasiyolar.İste bizi biliyosunuz zaten.Abim universiteye gidiyo.Ama onunla pek gorusemiyorum yani haftada bi kez anca.Bu az mi demeyin.Yerimde olsaniz gorursunuz siz de hih -_-

Bizde bugun Yagmurla alisverise gidicez.Ve sinemaya.Ve bowlinge.

Taksiciye parayi verip Yagmuru kolundan cekip heyecanla arabadan indim. Alisverisi cok severim ve bestfriend im yanimda...

Kapidan iceri girdigimizde hemen ilk magazaya daldik.Sonunda o dus jelini buldum.O benim olcaaak.

Kasaya geldigimizde aptal bi cocuk onume gecti.Zaten kervan gibi sira vardi ve bu guzel gunu burda geciremezdim.Yagmur agzimi acmama izin vermeden cocuga bagirmaya basladi.

-Arkaya gecsene be puding beyinli! Kiziz be kiziz,biraz kibar ol! AYİ !!!

-Sakin ol guzelim diyerek yandan bi gulus atti cool bi sekilde.Cocuk tumblr boy gibi biseydi.Bunu soylemesiyle Yagmur tam agzini acicakti ki Tumblr boy isaret parmagini Yagmurun dudagina bastirdi.Ve yine o gulusle ayagini geri atti.Yagmur yine bana fisildayarak soylenmeye basladi.Bizim tumblr boy yine o gulusuyle izlemeye basladi.

Cocuga bi bakicak olursak sarisin saclari , ela gozleriyle her kizi etkileyecek tipteydi. Uzerindeki cizgi romanli t- shirt ve buz rengi kotuyla bi hayli tarzdi. 15 dakilalik bir bekleyisten - olumcul bekleyis - sonra alisverise devam ettik ve harika bir gun gecirdik.

Gercek DostumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin