Hoofdstuk 38

564 23 6
                                    

Britt

Als ik achterom kijk zie ik dat Jai wordt gezoend door een ander meisje. Langzaam komen er tranen in me ogen, zonder na te denken sta ik op en ren ik de aula uit. Weg van hier, maar vooral weg van Jai. Ik dacht dat ik blij was dat ik nu zo dicht bij hem woonde. Maar ik dacht vooral dat hij er blij mee was, maar dat zal ik wel weer hebben gewilt. Met een zucht laat ik me op de stoep rand vallen en staar ik voor me uit. " Mag ik? " hoor ik een stem. Ik kijk omhoog en zie twee lieve blauwe ogen. Ik lach en de jongen kijkt me aan en gaat naast me zitten. " Herken je me niet meer? " vraagt hij en ik schud me hoofd. " Jai? Toen in het park? "
" Oh ja nu je het zegt. " zeg ik en hij lacht.
" Wat is er aan de hand? Nou je hoeft het ook niet te vertellen. " zegt hij en ik haal me schouders op.
" Jai zoende een ander. " zeg ik en hij kijkt me raar aan.
" Dat is niks voor Jai? "
" Ja nou blijkbaar wel. " zeg ik bot en sta op en loop weg.

Kelsey

Samen met Kaj loop ik de kapsalon uit, " Zin om wat te eten? " vraagt Kaj, ik knik " En waar wil je dan eten? " vraagt hij en ik denk even na " Romantisch? "
" Als ik bij een snackbar zit vind ik het ook al romantisch. " zeg ik en hij moet lachen " Verras me maar " hij pakt me hand en we lopen door de straten van de Amsterdam we komen bij een heel klein restaurantje. We lopen naar binnen en gelijk komt er een man naar ons lopen.
" Bekend maar toch blijf je komen. " zegt de man en hij geeft Kaj een knuffel. " Wie is deze mooie dame? "
" Dit is Kelsey me vriendin. " zegt Kaj en ik geef de man een hand.
" Ik ben Dinand ik ken Kaj al vanaf zijn geboorte. " hij brengt ons naar een tafel en we gaan zitten.
" Jij komt hier dan zeker heel vaak. " zeg ik als we zitten./
" Vroeger wel, alleen toen me ouders steeds meer gingen werken kwam het er steeds niet van. Toen kwam bbrave en ja dan komt het er ook niet van meer shows dan vrije tijd. Best raar dat we geen shows meer hebben. Ik mis het wel. " hmm hij mist het.

Sabine

Zo Britt voelt zich nu ook niet fijn. Ze voelt zicht kut, zo heb ik dus me hele vakantie me al gevoelt. Dus dit is haar verdiende loon. Als ik weg loop zie ik die Chinees nog verbaast kijken en komt er een meisje met half lang blond haar en groene ogen naar me toe. " Waarom zoen je Jai? " vraagt ze en ik kijk haar aan.
" Dat zijn jou zaken niet, dus bemoei je er ook niet mee. " zeg ik bitchie en ik loop weg. Hopelijk heeft ze me niet herkent. Dan heb ik daar ook geen gezeur van en klaar. Ik loop de school uit en pak de bus naar het station. Hopelijk heb ik Britt in kunnen laten zien dat ze een enorme bitch is. Ben helemaal klaar met haar met de stomme rot kop. Ik kom aan bij station en zie haar lopen. Zo snel als ik kan duik ik weg en loop naar het juiste perron.

Soumia

Samen met Dioni zitten we in de lobby van ons hotel en dan komen Isha en Samuel aanrennen. " Wij hebben geboekt naar newyork. " roept Samuel en raar kijken we hem aan.
" Niet liegen we hebben het bij vakantie veiling gevonden. Het is alleen vlucht hotel en alles moeten we nog regelen. Maar dat gaat toch ook wel goed komen. Dus kom koffers pakken we vertrekken over een paar minuten. " roept Isha en we rennen gelijk naar onze kamer
" Vind je het wel leuk iedere keer ergens anders? " vraagt Dioni en ik kijk hem aan.
" Het is raar, eerst was ik in Marokko en nu opeens ben ik opeens me koffer aan het inpakken voor NewYork. " zeg ik en denk aan me ouders. Heb me broer nog een appje gestuurd maar hij zegt dat me ouders het erg vinden. Maar ze doen niet hun best om me terug te krijgen, dus ik weet ook weer waar ik voor hun sta. Nou ik ben nu bij mensen die echt van me houden. Vooral Dioni hij is echt super leuk, echt een lieverd met wie je zoveel kan lachen. Er is gewoon niemand anders met wie ik het zou willen hebben.

Jai

Als ik onderweg naar huis ben denk ik aan wat er vandaag allemaal precies is gebeurd. Er kwam een chick naar me toe die zoende me. Wow wacht wat chick nee ik ken haar niet. Ze zoent wel oke. Nee Jai zo mag je niet denken. Ik hou van Britt zielsveel. Ze laat me lachen en laat alles stralen tijdens regenbuien. Maar waarom zoende ik dan terug. Britt ik weggegaan, ik durf niet naar haar toe te gaan. Ze gaat echt niet aardig doen, ik zoende ook terug hoe heb ik dan ook zo stom kunnen zijn. Fuck it ik ga naar haar huis, ik draai me fiets om en rijd naar de flat van Giovanni. Als ik daar aankom blijf ik nog een beetje te treuzelen " Hey Jai, waarom bel je niet aan? Of ben je aan het wachten? " van schrik draai ik om en zie ik Giovanni staan. Hij maakt de deur open. " Kom je mee naar binnen? " vraagt hij en ik loop naar binnen. Met bibberende benen loop ik naar binnen. Daar zie ik Britt zitten.
" HOE DURF JIJ HIER NOG TE KOMEN. " is het eerste wat ze zegt.

Hey mensen, hier weer een hoofdstuk lol doei

Doolhof (B-brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu