Hoofdstuk 32

795 28 3
                                    

Isha

Geschrokken kijk ik naar Samuel en Giovanni die gewoon rustig aan het praten zijn. " Hoi Isha " zegt hij en ik sta nog in shock. 
" Hoi Gio. " zeg ik,
" Alles goed? " 
" Wat doe jij nou hier? " vraag ik, zonder antwoord op zijn vraag te geven.
" Kelsey heeft een fotoshoot hier, we zijn gewoon met zijn alle gegaan. " legt hij uit, met zijn alle juist ja dus iedereen is hier in Australië fijn dit.
" Dus is Britt er ook? " vraag ik als ik opeens weer aan Britt denk. 
" Ja die is er ook. Ze mist je echt heel erg. " Zegt Giovanni,
" Ja ik haar ook, kan je wat voor me regelen? " vraag ik dan snel, hij knikt. Ik leg alles uit en hij vind het een top idee.
" Zal ik gelijk doen. Hoelaat? "
" Half 7. " 
" Komt goed, nu moet ik gaan. " Zegt hij en loopt weg. Samen met Samuel loop ik ook door. Dan denk ik dat eigenlijk sinds ik Soumia ken niet echt meer met Britt heb gebeld. Daar voel ik me echt schuldig over. Dus ga ik het hopelijk vanavond goed maken.

Jai

We zitten met zijn alle in het zwembad en Kaj en ik vervelen ons en gaan de meiden beetje pesten. We gaan uit het bad en de meiden kijken ons raar aan, we lopen weg ze gaan naast de kant zitten en dan springen wij zo net naast hun. "JAI "
" KAJ " horen we Kelsey en Britt roepen. We gaan helemaal stuk en geven elkaar een high five. Dan zien we Fatima en Cassius heerlijk in de zon liggen. Kaj en ik kijken elkaar en knikken. Dit is een brother telepatie. We lopen eruit, Kelset en Britt kijken elkaar aan dat we het niet moeten doen. Maar luisteren wij ooit? Nee dat klopt, we lopen hun richting in. Kaj pakt Cassius en ik Fatima, we horen geschreeuw en ja ze liggen ook in het water.
" Ey me haar. " Horen we Cassius en ik kom niet meer bij,
" Welk haar? Ik hou van je kaale koppie " zegt Fatima en geeft hem een kusje.
" Maar jullie krijgen we nog wel. " Zegt Caassius en tekelt  Kaj en van Fatima krijg ik zo een plens water over me heen, dan komt Giovanni terug, hij roept ons. 
" Kinders ik heb geshopt kom. " 
" KINDERS " doet Britt hem na.

Soumia

Samen met Dioni loop ik naar beneden. Daar zijn Isha en Samuel en ze willen even gezellig wat drinken. We komen er aan en geef Isha een kusje en een knuffel. Als we zitten en hebben besteld zegt Isha opeens. " We zouden vanavond uiteten gaan maar er is iets tussen gekomen. " zegt ze dan, we kijken haar aan,
" We kunnen morgen toch ook nog uiteten, we blijven toch nog even. " Zeg ik en ze knikt,
" Mag ik vragen wat je gaat doen? " vraagt Dioni,
" Uhm tuurlijk. " zegt ze maar is dan stil.
" Ben net Giovanni tegen gekomen. Hij is mee met Kelsey voor een fotoshoot. Maar iedereen is er en nu wil Isha even met Britt gezellig praten. " legt Samuel uit,
" Is Kaj er dan ook? " vraagt Dioni voorzichtig, oke van alle namen die ik net hoorde ken ik er niet 1.
" Ja denk het wel man " zegt Samuel, Dioni kijkt naar beneden.
" Misschien kun je het nu juist goed maken. " zegt Isha dan, oke ze moeten me echt meer uitgaan leggen.
" Wie zijn al die mensen allemaal? En met wie moet Dioni het goed maken? En waarom? " vraag ik
" Het zijn vrienden nou ja het waren vrienden er is veel gebeurd tussen ons allemaal. " legt Dioni uit.

Kaj

Er word op onze deur geklopt en aangezien Kelsey in bad zit doe ik hem open. Daar zie ik Giovanni staan en hij neemt me zomaar mee. " Ik leen hem even Kels. " zegt hij en hij sluit zo de deur achter hem dicht. 
" Mag ik vragen waar we geen gaan? " 
" Je mag alles vragen of je antwoord krijgt is het volgend. " zegt hij zo geheimzinnig als maar kan. We komeen in een restaurant en ik kijk hem raar aan, zovan wat moeten we hier. Hij lacht en zegt  " Ga maar naar binnen,daar zal je een bekende  wel zien zitten. " raar kijk ik hem aan, " Ga dan. " met alle twijfels loop ik naar binnen. Kijk rond, het kan Kelsey niet zijn maar wie dan wel, ik bekijk tafeltje voor tafeltje en dan zie ik het, nee hij stalkt ofsow. DIONI, ik loop op hem af. 
" Denk maar niet dat ik zin heb om met jou te praten. " zeg ik en hij kijkt me bang aan, en terecht.
" Kaj aub luister naar me. " zegt hij smekend.
" Je hebt 10 minuten. " ik ga zitten en kijk hem aan maar hij zegt niks.

Britt

Als ik klaar ben en denk dat we gaan eten staat Giovanni opeens voor de deur. Raar kijk ik hem aan," Kom we gaan eten. " zeg hij. We lopen naar beneden en daar zit iedereen behalve Kaj.
" Waar is Kaj? " vraagt Kelsey, aan Giovanni.
" Maak je niet druk, hij is in goede handen. " zegt hij en we lopen het restaurant binnen en pakken even wat eten en gaan eten, als het nog niet iedereen klaar zijn maar Giovanni, Jai Fatima en ik wel staat Giovanni opeens op. Raar kijk ik hem " Britt kan je even meekomen? " vraagt hij
" Pas op je verdwijnt anders ook net als Kaj. " zegt Jai lachend ik schiet in de lach, 
" Gio de kinderontvoerder, en we gaan ook maar allemaal mee. " zeg ik lachend
" Kom je nog mee of nee? " vraagt Giovanni
" Ja ja ik kom al, " we lopen naar buiten en lopen richting het strand. " Gaan we een strand wandeling maken? " 
" Kijk daar moet je heen. " zegt hij, ik zie allemaal lichtjes, wat is Jai toch ook een schatje. Als ik er aankom zie ik geen Jai maar Isha.

Hey mensjesssssssss, vinden jullie het nog een beetje leuk?

Doolhof (B-brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu