Hoofdstuk 33

772 26 1
                                    

Isha

Oke daar komt Britt aan en ik kijk haar aan, ze wil weglopen maar ik loop al naar haar toe. " Britt wil je alsjeblieft even luisteren? " ze draait zich om.
" Al maanden laat je niks meer van je horen. Je nummer heb ik niet, je bent me gewoon vergeten. " Langzaam zie ik een traan langs haar wang glijden. 
" Je hebt gelijk, er is zoveel gebeurd in deze tijd. " 
" Zoveel dat je mij niet even kon bellen? "
" Ik had je ook moeten bellen dat weet ik, alsjeblieft komt zitten dan kan ik je alles uitleggen. " Het is te zien dat ze twijfelt, als ze niet wil snap ik dat ook wel. Heb haar ook heel erg laten zitten, maar op een of andere manier is Soumia ook veel gaan betekenen.
" Heel even dan, " we lopen naar de plek en ik leg alles uit, van dat we Dioni tegen kwamen in Spanje tot Soumia in Marokko en dat we nu met zijn 4e in Australië zitten.
" Soumia is nu je beste vriendin he? " ze kijkt me vragend aan en ik durf haar niet aan te kijken. " Het is al goed, vergeet maar alles wat er tussen ons was. " ze staat op en loopt weg.

Jai

Lekker lig ik beneden in de lobby met Cassius als een verdrietige Britt binnen komt lopen. We kijken haar aan, gelijk sta ik op en loop ik naar haar toe. " Wat is er gebeurd?  Wat heeft Gio gedaan? " die huilende ogen van mijn meisje breekt mijn hart.
" Het was geen Giovanni, het was Isha. Ze is me gewoon vergeten en ze is alles tussen ons vergeten. Jai ik wil haar niet kwijt. " ze kijkt me aan en duikt in mijn armen.
" Maar je hebt Kels en Fatima nog? " vragend kijk ik haar aan. Ze kijkt me boos aan.
" Oh jij snapt er ook helemaal niks van. Begrijp het dan Isha was me beste vriendin heb zoveel met haar meegemaakt. Dat kan  je niet zomaar weggooien. " boos loopt ze naar de lift en stapt er in. Oke weer iets fouts gezegt. Dan dringt het me eigenlijk pas door dat Isha gewoon in Australië is. WTF is Samuel er dan ook? Die zou ik wel even willen spreken.

Kaj

Oke wat Dioni ook verteld hem vergeven kan ik niet, hij heeft gewoon met mijn vriendin gezoend en ik maar denken dat ik hem kon vertrouwen. Hij was als een klein broertje voor me, ik sta op en Dioni kijkt me aan. " Sorry Dioni ik wil je niet vergeven. Je hebt me echt veel pijn gedaan, je was me kleine broertje en ik dacht dat ik je kon vertrouwen. Hier heb ik dus echt geen zin in. " ik draai me om en loop zo weg, zonder nog iets te zeggen of aan te kijken. Die hoofd van hem heeft mij al genoeg pijn gedaan. Teveel pijn misschien ook wel, als ik aan kom bij ons hotel zie ik Britt huilen en loop op haar af. " Hey wassup dwerg. " en ga naast haar zitten.
" Isha is mij vergeten. " zegt ze en ik sla een arm om haar heen.
" Ik ben Dioni vergeten. " zeg ik en ze kijkt me aan,
" Jij wil hem vergeten, " 
" Ja daar heb jij dan wel weer een punt. "
" Ze heeft gewoon een ander gevonden en het was like doei Britt. " 
" Misschien bedoelde ze het niet zo. " 

Samuel

Isha en Dioni komen allebei met een niet al te blij gezicht binnen, " Wat is er gebeurd? "
" Britt wil me niet meer zien, ik heb haar al die tijd laten zitten. " zegt Isha
" Kaj wil mij niet meer zien, die is helemaal klaar met me. " zegt Dioni, Soumia loopt en geeft hem een knuffel.
" Jullie hebben ons nog. " zegt Soumia, Isha kijkt haar vuil aan en loopt weg.
" Dat is het probleem, ik heb haar laten zitten voor jullie. " en weg is ze, het hele hotel kan mee genieten van onze ruzie. Dan zie ik Jai aankomen lopen in het begin van het hotel. Wat doet hij hier, snel loop ik op hem af en laat Dioni en Soumia alleen. Als ik daar aankom kijkt hij me aan. 
" Toevallig jij ook hier? " vraagt hij en kijkt me aan, wow die is boos. 
" Kom " zeg ik en we lopen naar de overkant het strand op. " Waarom zo boos? " 
" Je hebt ons laten zitten in de moeilijkste tijd, tuurlijk kan ik niet aardig doen. " zegt Jai
" Het spijt me, ik kon er niks aan doen. Het was me allemaal teveel geworden. "
" Weet je hoeveel fans je wel niet pijn hebt gedaan, sommige hebben zelfs zelfmoord gepleegt. WIJ als BBRAVE waren de enige die haar nog hielpen. " Die woorden raakte mij zo maar dan ook zo diep.........

Hello lekkere chikaaassssssss, Jullie moeten allemaal fan van LEKKERBEZIG worden want dat is leuk....... grapje niet doen meer voor mij. Lala lekker doeiiiii

Doolhof (B-brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu