Hoofdstuk 40

601 25 13
                                    

Soumia

" Dit moeten we wel even vieren. " zeg ik en we lopen door de straten van NewYork.
" We gaan morgen gelijk langs, wie weet worden we ontdekt. " zegt Dioni.
" Ik weet het niet. " zegt Samuel.
" Waar twijfel je aan? " vraagt Isha en we gaan ergens zitten in een park
" Ik wil niet dat het eindigt als BBrave. En ik kan het de andere boys ook niet maken. Door mij is BBrave gestopt. Dan kan ik niet vrolijk hier een nieuwe band starten. Of we doen het met de boys of we doen het niet. " zegt Samuel. Ik snap hem wel, het is ook moeilijk.
" Dus je wil met de andere verder? En Ish en Soum dan? " vraagt Dioni.
" Britt en Kelsey kunnen ook zingen. " zegt Samuel.
" Dioni je kan het proberen." zegt Isha
" Ja en wij hoeven niet echt bekend te worden. Je moet je dromen na leven. Ik voel dat jij ook verder wil met de rest. " zeg ik en Dioni lacht naar mij.
" Moeten we dan de boys bellen? " vraagt Samuel.
" Let's go, " zegt Dioni,
" Eerst eten hoor. " zeur ik en ze moeten lachen.

Cassius

" Fatima nee, ik heb hier geen zin in, We hebben nu al zovaak ruzie gehad. Het is klaar ik wil het niet meer. " zeg ik. Fatima kijkt me aan.
" Dus het is over? " vraagt ze.
" Ik kan het niet, we hebben te vaak ruzie. We hebben nooit meer leuke momenten. Het spijt me. Maar ik ga. " zeg ik en loop haar huis uit. Het doet me niet eens pijn. Het was te verwachten. Het liep al een tijdje niet lekker. Wat moet ik nu? Dat word dan maar OMW naar Kaj. 
Ik kom aan bij Kaj en hij doet open. " Hey Cass. " zegt hij en ik lach. We lopen naar binnen en naar zijn kamer.
" Het is uit met Fatima. en het doet me niet eens pijn. " zeg ik en Kaj kijkt me aan. " We hadden zovaak ruzie, ik had er geen zin meer in. Me gevoelens zijn weg. Maar ik heb haar pijn gedaan, " zeg ik en Kaj slaat een arm om me heen.
" Ze komt echt wel over je heen, je moet er niet  teveel meezitten. We gaan eten bij Gio ga je mee? "
" Ja is goed. " zeg ik.

Jai

Samen met Britt liggen we op de bank van Giovanni. Britt doet iedere keer me shirt omhoog. " Je navel is zo cute. " zegt Britt en ze zit met haar vinger aan me navel.
" Jij bent zo raar dat je leuk bent. " zeg ik en geef haar een kus. De bel gaat en Britt staat op. Dan pak ik haar been en val vervolgens zelf van de bank.
" LOSER. " roept Britt. Ze doet de deur open en staat bij de opening. Dan zie ik Ellemyn binnen komen lopen. 
" Hey. " zeg ik en ze lacht.
" Hey" zegt ze en loopt de kamer binnen. Ondertussen ga ik weer op de bank liggen. Dan gaat de bel weer. Dan doet Britt weer open. " Hey ik ben Ellemyn. " zegt Ellemyn en schud de hand van Giovanni.
" Giovanni, nou voel je vooral thuis. " zegt Giovanni en Ellemyn komt naast me zitten. Dan komen Kaj, Cassius en Kelsey binnen. 
" Waar is Fatima? " vraagt Britt.
" het is uit. " zegt Cassius, iedereen is gelijk stil. " Het is goed. " zegt Cassius.
" Ja hup aan tafel. " zegt  Giovanni en we gaan allemaal aan tafel zitten.

Ellemyn

We zitten aan tafel en het is zo gezellig. Britt en Jai hebben leuke vrienden. We zitten een beetje te praten als de telefoon van Kaj gaat. " Het is Dioni. " zegt Kaj.
" Neem op, je kan niet eeuwig boos blijven. Je hebt het Kels ook vergeven. " zegt Cassius. Dit stukje snap ik niet. Wie is Dioni? Kaj neemt op en zet hem op luidspreker.
" Kaj ik weet dat je boos bent. Maar hang niet op. Ik wil zeggen dat Samuel en ik zijn ontdekt in NewYork en we willen het niet zonder jullie doen. " zegt de jongen die blijkbaar Dioni heet, Iedereen kijkt elkaar aan.
" We moeten het doen. " zegt Jai
" Dit is onze kans. " zegt Cassius en Kaj kijkt ons aan
" Doe het. " zeggen Kelsey en Britt te gelijk.
" Als Gio en de rest mee mag i'm in. " zegt Kaj en iedereen begint te juichen.
" Pak nu jullie koffers we wachten op jullie. " zegt een andere jongen, Samuel denk ik. Kaj hangt op en iedereen is door het dolle heen.

Kelsey

We roepen allemaal door elkaar. " Ik ga wel. " zegt Ellemyn en we kijken elkaar aan.
" Uhm je mag mee? " zegt Britt en ik kijk haar met grote ogen aan.
" Meen je dat? " 
" Tuurlijk je hoort bij ons. Zijn je ouders er wel mee eens? " vraag ik ze knikt.
" Allemaal naar jullie huis. Koffers in pakken en over 2 uur zien ik jullie op schiphol. Lopen. " zegt Giovanni en samen met Kaj rijden we naar zijn huis. Hij pak zijn koffer. Gooit er kleren in.
Na een tijdje rijden we naar mijn huis en pakken mijn koffer in. " Kelsey, ik ben gewoon beroemd. Of ik ga het worden. Ik kan het niet geloven. " zegt Kaj zo blij als een kind met snoep
" Ik ben zo trots op jou. Het is zo zo zo niet te geloven. " zeg ik en Kaj geeft me een kus.
" We gaan zoveel mee maken. " zegt Kaj. We lopen naar beneden en de oma van Kaj gaat ons naar schiphol brengen. Ben zo blij voor Kaj.

Hey, alweer hoofdstuk 40. Ik wil jullie bedanken voor alle reads en votes. Toen ik begon met dit acc wist ik niet dat zoveel mensen me zouden volgen en het zouden gaan lezen. Ik ben jullie dankbaar. Jullie zijn de reden dat ik door blijf schrijven. Kusjess

Doolhof (B-brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu