Mesaj

27 1 1
                                    

Daha az önce o korkunç ormandaydım ve şu an kendimi nerde olduğmu bilmediğim bir yerde buldum. Saat hala aynıydı ve ailemin beni merak etmesinden korkuyordum. Ne olmuştu onlara ? Asıl soru o kız ben olabilir miydim ?

Telefonumu çıkarttım ama ekran kilidi tuşuna bastığımda değişik bir sembolle karşılaştım. Ardından bulunduğum yerde durmamam gerektiğini düşünerek ilerlemeye başladım. Belki birilerini bulur yardım isteyebilirdim. Ben ilerledikçe gerimde bıraktığım yollar siliniyordu. Geriye gittikçe yollar geri geliyordu . Nasıl bir yerdeydim ?
Bir ağaç buldum ve yaslanmak için ağacın dibine çöktüm. Çok yorgundum. saatin kaç olduğunu bilmediğimden günlerce uyumamış olabilirim ! Gözlerimi kapattığımda şu ana kadar yaşadığım olaylar gözümün önünden geçti. Anladım. Bunu bana yapan her ne ise yorgun olmamı bekliyor. Böylece bana kolayca saldırabilir ve öldürebilir !

Tam kalkacaktım ki telefonum titremeye başladı. Ekranı açtığımda sembol gitmişti ve şeytan emojisi vardı . şöyle yazıyordu ;
" Sen dünyada değilsin " Bunun olabiliceğini daha önce düşünmüştüm. Doğruymuş. Bu iş nereye varıyor öğreneceğim !
Ondan önce yapmam gereken daha önemli birşey vardı. Yasamak için su ve erzak bulmalıydım. Sahi bu zamana kadar acıkıp susamamıştım. Pek önemli değil ama tuvaletim de yoktu.
Gezdiğim hiçbir yerde su yoktu. Ağaclarda meyve bile yoktu ! Şu anda aç değilsem bu hiç acıkmayacağım anlamına gelmez. Yemek ve su aramalarıma devam edicem.

İNTİKAMWhere stories live. Discover now