İLK GÖREV

19 1 1
                                    

Hastanedeydim. Koltukta oturuyor, durumu vahim olan sevgilimin canını nasıl alacağımı düşünüyordum. Daha listenin başındaydım ve canını bu gün almam gereken üç kişim var. İkinci kişinin adını saat 16:43 te göreceğim.

Oturduğum yerden kalktım ve yoğun bakım ünitesine doğru yürüdüm. Tabiki de onun canını alacağım ama hazır mıyım bilmiyorum. İçeri parmaklarımı şıklatarak girdim. Bunu yapıp istediğim yerlete gidebileceğimi bana Ölüm söyledi.

İçerde, başucunda bekliyorum. Kararımı vermem için 9 dakikam var. Ondan sonra 2. Kişi açılacak. Kafamı sevgilimin yüzüne çevirdim ve bir anda içim nefretle doldu. Geçen sene beni kullanmış olmasına rağmen onunla tekrar çıktım. O başka kızlarla gezdi beni de her zaman ekti. Ondan nefret ediyorum.
Bir anda fikrim değişti. İntikam alacağım! Kulağına ismini fısıldadım ve anında uyandı. Bana "Hoşgeldin. Seni bekliyordum. Beni karşılamaya geleceğini biliyordum." dedi. Şaşkın bakışlarımı fark etmiş olmalı ki kaşlarını havaya kaldırdı. Ne olmuştu ona ? O gerçekten benim tanıdığım sevgilim değildi. Bakışları bile değişmişti.
"Ne oldu sana?" dedim
"Sen öldükten sonra değerini anladım. Tam 3 aydır toprağın altındasın ve bir gün bile mezarına uğramayı unutmadım. Bunalıma girdim. Terapi gördüm . 3. Ayın sonunda en sonunda seni unuttuğumu düşündum ta ki iki gün önceye kadar. Rüyama bir adam girdi ve ışık saçıyordu. Bana iyi olduğunu ve çok yakında görüşeceğimizi söyledi. Ben de ne demek istediğini çok iyi anladım ve dün sırf seni görebilmek için intihar ettim. Şu an burdasın. Yanımdasın. Bana hazır olup olmadığımı sorma. Ben 3 aydır ölmeye hazırım." dedi.Ölüm onun rüyasına girmişti. Bu planlanmış bir şeydi !Ayrıca 3 aydır ölü olduğumu duyunca çok şaşırdım.
Daha fazla zaman kaybetmeden suratına bakıp gülümsedim ardından işaret ile orta parmağimi yan yana getirip alnına dayayıp alıverdim canını . cansız bedeni yatıyor, ruhu ise yanımda duruyordu. Onu cennet ile cehennemin arasında olan purgetory'e götürdüm. Burdan sonrasını kendisi gidecek.
Sıra geldi ikinci isme. Cebimde duran kağıdı açtım ve ikinci isim kan rengi bir kırmızıyla parladi.
İkinci isim kuzenimdi.

İNTİKAMWhere stories live. Discover now