MUHABBET

17 1 1
                                    

Bu günkü son canı almaya gidiyordum ki birden yanıma Ölüm geldi. Aramızda uzun bir konuşma oldu.
"İntikam için aldığın her can seni güçlendirecek" dedi .
Hissediyordum. Artık kendi türümün ne olduğunu anlamaya başlamıştım ve kısmen onlardan biri olmuştum.
"Kalbi kırık bir melek olduğun için hepimizden güçlü olmandan korkuyorum. " dedi.
İşte bunu sevdim. Belki meleklerin başı falan olabilirdim ve sırıttım. Sırıtmamla birlikte koyu havada bir güneş belirdi. Sevindiğimde böyle oluyor olmalı. Neyse cok fazla belli etmemeye çalıştım ve ; "Ne alaka ?" dedim.
"Anlamazsın şu an." dedi
"Yarınki listeni 22:00 da vermeye bir melek gelecek. Farklı bir türden melek. Adı Jerry. Onunla arkadaş olmanı tavsiye ederim. Binlerce yıldır sözü geçen bir Mikail ve listeni vermek için ayağına geliyor. Kendini şanslı hisset adamım !" dedi ve kahkaha patlattıktan sonra şimşekler çakmaya başladı. Mikail'den az da olsa istemsizce havadaki ortamı değiştirebildiğimizi anladım. Ardından Ölümle vedalaştık ve ben de son can alacağım kişi olan en yakin arkadaşımın yanına gittim.
İki saat sonra yine acımasız bir şekilde canını aldım ve bana ; " Neden bunu yaptın ?" dedi ve ona öyle olması gerektiğini söyledim ve ardından yeni evine yerleştirdim.
Saat 22:00 dı ve ne gelen vardı ne de giden. Ben de oturmuş, insanları izliyordum. Ardından evrendeki herşey hareket etmeyi bıraktı ve nefes alıp verdiğimde kış havasındaki gibi soğuk duman çıkmaya başlamıştı. Ardından inanamayacağınız şekilde güzel bir koku bastırdı. Anladım gelmişti. Gösterişli gelmişti.
"Hey Jerry hoşgeldin !" dedim fakat hala kendisini göremiyordum. Burda olduğunu biliyordum sadece.
Bir anda oturduğum banka oturdu ve
" Merhaba Jess. " dedi. Gerçek adımı nereden biliyor?
"Benim adım İntikam. Artık Jess öldü."
"Ju an Jess ile konuşuyorum. O ölmedi."
Bana yine birileri ölümden sonra yaşamın olduğunu hatırlatmış oldu.
Elime listemi verdikten sonra yüzüme baktı ve gülümsedi. Tanrım çok kusursuz bir yüzü vardi. Bana dikkatli olmami cok acil durumlarda onu çağırmamı ve daha sonra tekrar goruseceğimizi söyleyip veda etti. Sonra da kayiplara karıştı.
Çok güçlüydü. Anlamıştım ve ben de güçlendiğimde Ölüm'den sonra Jerry'i öldüreceğim !

İNTİKAMWhere stories live. Discover now