Hst. 20

18 1 0
                                    

*terug in Japan*

P.O.V Scarlet

We zijn terug in onze hotelkamers. Ik zit op het bed, en Grell zit op de bank. Allebei zeggen we niks, en er heerst een ongemakkelijke sfeer. "Dus..." zegt Grell. ik kijk hem aan, en bijt op mijn lip. Grell kijkt mij ook aan, en begint te grijnzen. Ik schiet in de lach, waardoor Grell ook de slappe lach krijgt. "Wat is er met ons aan de hand!?" hik ik. Grell haalt hysterisch lachend zijn schouders op. Ik ga naast hem zitten, en knuffel hem. "Ooh Grell, wat doe je toch met me?" zucht ik. Grell pakt mijn hoofd in zijn handen en kijkt me grijnzend aan. "ik kan hetzelfde aan jou vragen...'" zegt hij, voordat hij een kus op mijn voorhoofd plant. ik glimlach, en kijk hem gelukkig aan. "ik hou van je Scarlet." zegt Grell. "ik hou ook van jou." zeg ik glimlachend, en ik kus hem. Hij kust me terug, en met elke seconde word onze kus passievoller. Grell tilt me op, en draagt me naar het bed. Hij legt me neer, en gaat bovenop me liggen. Hij kust me weer, en gaat met zijn tong langs mijn onderlip. Ik doe mijn mond een stukje open, en onze tongen beginnen te dansen. Ik trek Grell's shirt over zijn hoofd heen, en hij ritst mijn jurk los. hij trekt hem uit, en vouwt zijn handen om mijn borsten, terwijl hij me in mijn nek begint te kussen. Ik kreun zachtjes, waardoor hij grijnst, en doorgaat. Hij trekt mijn onderbroek naar beneden, en begint me zachtjes te masseren. Ik kreun harder. Hij grinnikt, en knoopt zijn broek los, en trekt hem naar beneden. Dan gaat hij weer bovenop me liggen, en komt hij in me. Ik kreun wat harder, en hij begint langzaam te bewegen. Hij kreunt ook, en begint me weer te kussen, ik kus hem terug, en kreun af en toe, omdat hij steeds harder en ruwer begint te bewegen. Dan wordt er ineens op de muur gebonkt. "Hé, hou het rustig daarbinnen willen jullie? we kunnen jullie horen!" Klinkt de geïrriteerde stem van Ronald. Grell en ik lachen, en gaan door, dit keer nog harder kreunend dan eerst.

*De volgende ochtend, op de boot*

P.O.V Undertaker

Ik open moeizaam mijn ogen, en kijk verbaasd om me heen. Daphne ligt bovenop me te slapen, en het rare is, dat we in een gang liggen, en niet in onze kamer. Ik aai Daphne voorzichtig over haar hoofd heen. "Dafje, opstaan! het is al ochtend!" fluister ik liefkozend. Daphne knippert met haar lange wimpers, en gaapt. Ze is zooo schattig! "Huh? Waar zijn we?" vraagt ze nog half slapend. "We liggen in de gang." zeg ik. Dan flitst ineens gisteravond door mijn hoofd. "Gisteravond waren we dronken, en zijn we hier in slaap gevallen." zeg ik. Daphne kijkt verbaasd om zich heen. "Oh, ik zie het ja..." zegt ze, en ze krabbelt overeind. Bijna meteen valt ze om. "Ik ben duizelig en misselijk..." zegt ze. Ik grinnik. "Dat komt door de alcohol, liefje." zeg ik, en ik kom overeind. Ook ik ben een beetje duizelig, maar niet zo erg als Daphne. Ik ga staan, en help Daphne omhoog. Ze kan bijna niet op haar benen staan, dus ik til haar op. "Oh Unnie ik ben zo misselijk..." kreunt ze. "Ik weet het schat, ik weet het." Zeg ik en ik kijk haar medelijdend aan. Ik til haar naar onze kamer, en leg haar in bed. "Ik haal even een glas water voor je." zeg ik, en ik schenk een glas water in. Ik geef het aan Daphne, en ze drinkt het leeg. "Blijf maar even rustig liggen, over ongeveer twee uur zijn we in Japan." zeg ik. Daphne knikt, en zakt een beetje verder onderuit in de kussens. ik ga naast haar liggen, en vouw mijn armen om haar heen. Ze glimlacht, en doet haar ogen dicht. Ik doe mijn ogen ook dicht, en val in slaap.

*ondertussen in Japan*

P.O.V Grell

We hebben net ontbeten, en zijn in onze kamer om onze zwemkleding aan te trekken, want we gaan naar het strand. Scarlet is al klaar, en zit ongeduldig te wachten. Ik sta voor de spiegel mijn haar te borstelen. "Grell, schiet op! Je haar zit goed!" zegt Scarlet. Ik schud mijn hoofd. "Bijna, ik ben bijna klaar..." zeg ik, en ik borstel nog een paar keer. Scarlet zucht, en laat zich achterover op het bed vallen. Ik borstel de onderkant van mijn haar nog even uit, en vijf minuten later ben ik klaar. "Nou, dat duurde niet zo lang." zeg ik grijnzend. Scarlet rolt met haar ogen, en staat op. We pakken onze tassen, en lopen de kamer uit.

We zijn op het strand, en hebben onze handdoeken neergelegd naast de kade. in de verte komt er een boot aan varen. "Hé Grell, is dat niet dezelfde boot als waarmee wij hier naartoe zijn gevaren?" vraagt Scarlet. Ik knik. "Yup, maar we zijn er nooit echt mee aangekomen." zeg ik lachend. Scarlet knikt grinnikend. Ik kijk uit over het water. "De zee is rustig vandaag, zullen we zometeen gaan zwemmen?" vraag ik. Scarlet knikt. "Mij best, maar ik wil eerst nog even lekker zonnen." zegt ze. Ik knik, en ga op mijn buik liggen, net als Scarlet.

There We Go!Where stories live. Discover now