We Are Done!

68 5 4
                                    

Oturmuş Bella ve Cameron'un bebek için isim kavgalarını dinlemekten bıktığım için sevgili yeğenimin odasına çıktım.Uyuyordu.En azından çok ses gelmiyordu ve rahat bir odaydı.Telefonum titremeye başladığında sesini kapattığım için birkez daha kendimi tebrik ettim.Yoksa bu şeytan uyandırdı ve Bella biton şey söylerdi.Hemen kendimi banyoya attım ve telefonu açtım.

-Evet?

-Şey Jess..Ben Hayes.

-Ne var Benj?

-2 dakika dışarı gelebilir misin acaba?

-Neden?Ayrıca Cameronlardayım.

-Biliyorum.Sebebini görürsün.Sadece gel.

-Hayes biz bittik?Bunun için mi geldin?

-Lanet olsun Jessica!Biliyorum ama Cody seni sadece birkaç aydır tanıyo ve sen,ah seni daha iyi tanıyorum.

-O kızı öpmemi unutamadın biliyorum ama sana açıkladım ama sen tribini sürdürüp Cody'le çıkmaya başladın.O gün sizi evde öpüşürken görmemle ölücek gibi olmuştum.Hatırla tökezlemiştim.

-Sonuç?

-Cidden mi!?Tamam desen daha az acıtırdı.

-Tamam.

-Jessica dışarı gel,yoksa evi basarım.

-Bas.Cameron da seni öldürsün.

-İzlemesi eğlenceli olur Benj hadi!

-Sadece sus Jessica... ''Sesi fazla üzgün gelmişti.Kendimden hala ondan hoşlandığım için nefret ediyordum hemde Cody'i aldatmış gibi hissediyorum.Ardından gelen dııt dııt sesleri ile telefonu suratıma kapattığını anlamıştım.Lanet olsun Grier!

----
Kapıdan dışarı çıkmıştım ancak kimde yoktu.Ardından biri sırtıma dokundu.Gecenin karanlığında dönmeye korkuyordum.Sadece Byeol Kang gibi olmasını istemiyorum.Aslında o ölüyo,geriye Park Bo' kalıyo..Düşüncesi bile lanet derecede korkutucu.O sırada biri tam arkamdan ellerini belime sardı.Korkudan dirseğimi karnı olduğunu düşündüğüm yere geçirdim ve arkamı dönüğümde yerde kıvranan bir Hayes görmüştüm.Yanına giderek yerden kaldırdım ve arkadaki banka götürdüm.Onu ottutturup beni sevdiğini söylemesini dinledim,ardından birşey demeden kalkıp gittim...Ne yapmıştım ben?


HI SJJSJS
BI BÖLİM SAÇMA OLDU AMK SJSJSND
Neys ;D bye

HAYAZOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz