Tweet

84 7 4
                                    

Sabah telefonumun 7558910 kere titremesinden sonra pes edip sinirle eline aldım. Gelen bildirimlerin yarısı twitter'dan yarısı da instagram'dan dı.Telefonuma uzaylı muamelesi yapıp DM'ler bakmaya başladım.Takip isteklerini es geçerken gözüme bir isim takıldı
"MADISON?!!!?" Bağırmamın şiddetiyle uynana Hayes o korkuyla yataktan düşmüştğ.Ben ona gülerken ı bana sinirle bakıyordu.Aklıma gelen şeyle bende Hayes'e kötü kötü bakmaya başlamıştım.İkimizde uzunnbir süre mal mal birbirimize baktıktan sonra aynı anda konuşmaya başladık. "Sen-" "Niye-"

Hayes'i takmadan lafıma devam ettim çümlü susacağını biliyordum. "Senin burada ne işin var?!!!?" "Dün geceyi hatırlamıyo musun yoksa?!!!?"

Ona tuhaf tuhaf bakıyordum.Cevaım yoktu.DÜN SİKTİĞİMİN GECESİNDE NE OLMUTI?!!!? "Neyden bahsediyosun Hayes ya?!!!?"
Diye bende çığırığımda aklıma yanlış şeyler gelmeye başlamıştı. "Yapma ama!Daha yeni barıştık ve sen bunu hatırlamıyor musun?" Diye üzgün bi ses tonunda konuşmuştu. Önce omzuna en sert yumruğumu geçirdim fakat düşünmeden de edemedim buna cidden üzülmüş müydü?
"SEN AKLIMI BAŞKA YERLERE YÖNLENDİRMEME SEBEP OLDUN SALAK!!!" Bana bakıp gülmeye başladığında elime gelen bütün yastıklar vb şeyleri ona atmaya başladım.O sinirle telefonuda atıcakken durdum ve içimden 'deymez' diye geçirdim.Bakışlarını tekrar twitter'a çevirdim.Telefondaki DM'lere '💕' koyup geçerken Madison'lu bir dm gördüm. Madison'la uzun zamandır konuşmuyorduk ancak aramız hiç iyi değil kendisiyle, bu kesin bi bilgi.
Madison ve Hayes çıkıyor!
En yüksek sesimle anırıp mesajı Hayes'e gösterdim ikimizde gülerken Hayes'e küçükde olsa bi tokat attım. Hala gülerken alaycı bir tonla ona bakarak "Hem beni sevdiğini söylüyorsun hemde yalanda olsa saçma sapan haberlere çıkıyorsun" diyip gülmeye devam ettim. Hayes bu hareketlerime benim kadar şaşırmıştı anlaşılan. Surat ifadeside fazla komikti. Madison'un twitter'ına girip son tweet'lerine baktım.BINGO!
"Bu mutlu haberi herkesle ve sevgili arkadaşım @JessicaDallas'la paylaşmak istedim. ILY @HayesGrier!💕" Peki son damla bu tweet olmuştu! Telefonu Hayes'e gösterip sinirden duvara fırlattım. Acımadan. SAÇMA Bİ TELEFON UMRDUMDA DEĞİL!

Telefonu fırlattıktan hemen sonra kapı açıldı ve Bella içeri girdi.Önce sinirden kuduran bana ardından yerdeki ekranı çatlamış telefonuma en sonda yastıklar arasına gömülmüş Hayes'e baktı.Suratına gülmemek için kendimi kasarken konuşmaya başladı. "Ne olduğunu sormiyacağım çünkü 2. Dünya Savaşı'nın trailer'ı gibi odanız var.Sadece haberi verip buradan topuklicam."
"O zaman söyle ve topukla Bel, trip atıp dövmem gereken bir Hayes var." Diyip yan gözle ona baktım.
"Matthew gelicek.Aslında başta Carter'da gelicekti ancak birtakım aksaklıklar yaşandı.." 'Vuhu!' Tarzında bi ses çıkarıp üstümü giymeye gittim.Bella odadan çıkarken Hayes aklına gelmiş gibi ayağa kalkıyordu.

Siyah bi şort üstüme ise Nirvana tişörtümü alıp banyoya geçtim.Bir çırpıda üstümü değiştirip yatağıma ilerledim, alt kısmından bavulumu çıkarıp tarağımı aldım ve  saçımı taramaya başladım.
Herşey bittikten sonra ekranı çatlamış telefonu çantama atıp aşağı indim. Yolda kahvaltıyı kaçırmadığımı umarak hızlı hızlı yürürken  önüme bakmamıştım ve takılıp düşüyodum. Etrafta kimse yoktu ve bu rezil halimi kimse görmemişti. Sevinçle kapıyı açtım ve sevincim arttı. KAHVALTI HALA BURDA! Kendimi mısır gevreklerine atıp 2 kase aldım. Herşeyi bitirdikten sonra Matt'i karşılamaya hava alanına gittik.

SELAMM UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR BİRAZ BEKLETTİM ÇNK BAYA ÜŞENDİM =D


Öptüm sayın koydum bay
ŞAKA AJZJSJS

HAYAZWhere stories live. Discover now