Shopping Time!

62 5 4
                                    

Sabah değişik sesler çıkarıp heyecanımı atmaya çalışırken Nora bana bakıp gülüyodu.Bende durup Nora'nın gülmesine gülmeye başladım.Biz mal mal gülerken kafama yediğim şaplakla tükürüğün boğazıma kaçtı bi anda öksürmeye başlayınca şaşkınlıktan nolduğunu idrak edememiştim.

Sakinleşince Cameron Bella ve beni alışveriş merkezine bırakmayı teklif etti.Bella kaçırır mı?Kolumdan tuttuğu gibi arabaya attı.
〰〰〰〰〰〰
"O elbiseyi gerçekten giyeceğimi düşünmüyosun dimi Bella?!!?"
"Hadi ama Jess en azından bi dene.Bana güven bak çok güzel olucak.."
"Tamam ama sonra yemek yicez?"
"Tamam.." Dedikten sonra elime elbiseyi tutuşturdu boştaki elime de bir çift babet verdi ve beni kabine doğru sürükledi.

Tam Vanslar'ımı çıkartırken dışarıdan Bella'nın seslenişini duydum.Vansı geri giyip babetleri kenara koydum ve kabindn çıktım.
Karşımda abimi ve Hayes'i görünce tuhaflamadım mı? Tuhaflasum tabiki.
"Neden burdasınız?" Diye sorunca ilk Hayes'e baktım.
O hala gözleri sonuna kadar açık bi şekilde beni süzüyodu.Yapma ama sadce aptal bi elbise bu diye içimden geçirip "artık açıklama istiyorum" diyen gözlerle Cameron'a baktım.
"Karımı ve kız kardeşimi yanlız bırakmamak için geldim.Ha bu da seni özlemiş bende getirdim." Deyince Hayes ani bi kafa hamlesiyle Cameron'a dönüp kızgın bakışlarını yolladı sonra etrada bakmaya başladı.
"NORA'YA KİM BAKIYO?!" Diye Bella çığırınca benimde aklıma yeni gelen yeğenimin nerde olduğunu merak etmeye başlamıştım.
Hayes "Annemde" deyince bella bir oh çekti ve beni kabine geri sürükledi.Kapıyı açıp içeri 3 şort,1 tişört ve 2 kolsuz tişört koydu.
"Ayakkabı bakmaya gidiyorum" deyip gülerek uzaklaştı..

Yemek Saati:D

Sonunda mağazaları gezmeyi bırakıp yemek katına çıkmaya karar verdik.
Hayes poşetleri taşımak istediğinden elim boş kalmıştı.5 poşetin ikisini almaya çalışırken öyle bi bakış atmıştı ki yeminlen Bella'nın yanına koşarak gittim.
Hayes ve ben Hamburger yerken Cabel çifti sakince salata- ŞAKA LAN HEPİMİZ ÖKÜZ GİBİ HAMBURGER YİYORUZ!
Ben ve bella patates yarışına girmiştik.İlk kim bitirir?
Cidden Bella yolun yarısında tıkanıp pes edince sevinç dansımı yapıp hamburgerime döndüm..
(Avm kısımlarını kısa kesicem uzatamam daha sjjdjd)

Eve geldiğimizde herkes bir anda yere düşünce bende kendimi bıraktım.Suratıma çarpan birinin nefesini hissettiğimde gözlerimi açma gereği duydum ve BUM BENJAMIN HAYES GRIER! Aramızda küçücük bir mesafe vardı ve Hayes'in gözleri hala kapalıydı.Ya bayılmıştı yada yorgundu..
Öksürünce gözleri bir anda açıldı o sıradada ben kapattım.Hafifçe gözlerimi yeni yeni açıyo havası verdim ve yerden kalktım.Herkesi kaldırarak odalara dağaldık.Tabi Bella benim odamdaydı doğal olarak.Gece tatile gidiyorduk ve çok heyecanlıydım.Cameron tarihi ileri almıştı ki daha fazla kimse beklemesin diye.
Herkes yemek yedikten sonra film izlemeye karar vermiştik.Filmi açıp televizyonu karşısındaki iki tane çift kişilik koltuklara Hayaz ve Cabel çifti şeklinde oturduk.
Film korkuydu ve ben Hayes'le neredeyse tek bütün olmak üzereydim.
Klasik olarak korkunç karı çıkınca çığlık atıp kafamı omzuna gömdüm ve film boyunca öyle kaldım.Sonlarına doğru uykum artmaya başlayınca yavaş yavaş uykuya daldım..
(Multide Jess'in giydiği.Koycak bişi bulamadım sjsjs)

SELAM KISA AMA BNC GÜZEL BİR HAYAZ BÖLÜMÜNÜN DAHA SONUNA GELDİK =D
Bu hikayenin göt kadarda olsa bi kısmını yine yazmama yardım eden YarenCoban 'a çok tşk.
Göt kadar çünkü
1-Gülmekten yazamadık
2-Hoca kitao okumadığımızı fark edip ikimizin oturduğu masaya geldi ve zorla kitao okutturu ;-;
Kitapları severim ama zorla okuyosam okumam daha iyi .s
Neyse diğer bölümde olaylar oljak =D nys BYE 😊

HAYAZOnde histórias criam vida. Descubra agora