BELİZ?!

198 14 2
                                    

Yukarı doğru koşan ayı gibi biri odama daldı.Tabikide BELİZ?!Gidip sarıldım."OhaOhaOhaOha sen burda napıyon lan?" "Oralar sensiz olmadı bende buraya geldim!" "İyi ettin lan!" "Ee Cameron birkaç gündür kötü olduğunı söyledi kimseyle konuşmayıp odandan kovuyomuşsun?" "Arkadaşlarım yazdığı kitaba yeni bölüm eklediler ve çoğu kişi yanlış anladı suçlu gene ben oldum!" "Boşver be knk geçer..." "Beliz geçer geçer geçer NAH GEÇER İŞTE geçmiyo!" "Abi sınavdan kaç almayo planlıyosun?20 mi?Bütün kitabı yazıcaksın ama." "Banane kafam kavgaya gidiyo ben napiyim!" "Sen biraz çalış bak kafan dağalır." "Aşağıda Hayes ve sürtüğüde var." "Ben görmedim?" Gözlerimi kocaman açtım. "N-Ne?" "Neden ki?" "S-Sen emin misin?" "Eveet.." "Hsktr!" Dedim ve Hayes'in kaldığınodanın önüne geldim.İçeriden gülüşme ve vıcık vıcık bi des geliyo lan ıyy.İçeri daldım."Hayes hanımkızımızın abisi gelmiş." Kızın odadan çıkışı evden çıkışından hızlıydı lan. "Bu mu yeni kızımız?" "Hayır sadece platonik şans veriyorum onlara" "Ha yani ciddi değil?" "Hayır canıımm.Ciddi olanı var ama sormaya cesaret edemedim." "Yapma be kanka sen cesur adamsın git etkile kızı." Ne kadar istekliyim lan üzülen ben olucam genede söylüyorum töbe Allah'ım bana akıl ver. "Tamam" dedi omuzlarını silkti.

2 Gün Sonra
Son TRXYE kazağımı bavuluma koydum ve üstüne çıktım.Kenardan fermuarı çekmeye çalıştım Allah'ım işkence! "CAMEROON!" "Höah?" "GEL!" Cameron elinde telefonunda içeri girdi. "Ne?" "Öküz, az yardım et be." "Tamam tmama çekil.2 bavul kardeşim sana ne oldu?" Off birimde ayakkabılarım bilekliklerim çantalarım diğerinde kışlık yazlık kıyafetler falan." "Kim seni değiştirdi?" "Kimse Cam kimse işine bak" "tamam tamam"
Sonunda Virgina BEKLE BİZİ!

Uçak uçak...Çok sıkcıı yöah.Tableti çıkardım flaş'ı taktım filmetin arasından OUJIA'yı buldum hemen ona bastım.Bı filmi 3. İzleyişim ve lanet olsun çok güzeldi.
Kafama yediğim yumuşak bir o kadar ayı gibi bir kuvvet ile uyandım.Kafamı kaldırdım, Cameron'un kucağında uyuya kalmışım.Uçağın inişe geçtiğini bildiren bir anonsa yapıldı.Uçak indikten sonra bavulumu kapıp aşağı indim.Orada ORADA!

HAYAZOù les histoires vivent. Découvrez maintenant