30) That's not fair!

2K 171 6
                                    

PROSÍM, PŘEČTĚTE SI INFO POD DÍLEM!!

Proboha proč?! Co jsem komu sakra udělal?! Vzal jsem Mel mobil a přijal ten hovor. ,,No?" snažil jsem se znít podrážděně, vlastně jsem ani nemusel předstírat, já byl!

,,Sorry kámo, jestli tě budím, ale mám pro vás zařízenou takovou akci." protočil jsem očima. ,,Jakou akci?" zeptal jsem se. ,,Nebo ono jde spíš o takový kšeft.." ignoroval moji otázku. ,,Jaký kšeft?" zněl jsem zmateně. ,,Všechno ti to vysvětlím, musíš sem přijet." uměl jsem si představit, jak se usmívá. ,,Kam? Do studia?" zeptal jsem se znovu. Z druhé strany se ozvalo 'MHM' a pak mi to típl.

,,Pane Bože, proč?!" vyjekl jsem a Melinda se začala smát. ,,Proč teď? To nemohl zavolat o pár minut později?" jo, byl jsem opravdu dost naštvaný! Kazit tuhle chvíli...to mu nedaruju!!

,,Nemohl. Aspoň budeš brzo zpátky." Melin se na mě usmála a políbila mě na čelo. ,,Běž." pobídla mě s neustálým úsměvem a já protočil očima.

,,Fajn." vydechl jsem a slezl z postele. ,,Jsem hned zpátky." řekl jsem a ještě jí vlepil na rty polibek. Oblékl jsem si mikinu, vzal klíčky od auta a pak běžel ven. Nastartoval jsem auto a pak vyjel směrem studio. Cestou jsem proklínal našeho manažera.

***

,,Luku!" vyhrkl Calum, když mě uviděl. Usmál jsem se a sedl si vedle Ashe, co seděl na gauči. ,,Čau Cale!" pozdravil jsem ho. ,,Proč jsme tady?" zeptal jsem se. Všichni mykli rameny.

Do studia vtrhl nějaký mladý kluk. Viděl jsem ho poprvé v životě. ,,Tady jste!" vyjekl. ,,Jo, jsme?" Ashton zvedl nechápavě obočí. Michael se trochu zasmál Ashtonovu výrazu. ,,Váš manažer zrovna teď nemohl, tak poslal mě." řekl ten mladý kluk. No jasně! Zkazí mi chvilku s Mel a nakonec se ani nezastaví?! Jako really?!

,,Jasně. Proč jsme tady?" zeptal jsem se. Moc to jako otázka nezněla. Jenom, co jsem to dořekl, ten kluk nám podal nějaké papíry. ,,Co to je?" nechápal jsem. Nebyl jsem jediný, kdo nechápal. Ashton taky nevypadal nějak zvlášť chápavě. ,,Smlouva." pípl. Měl jsem takové tušení, že se nás ten kluk bojí.

,,Jaká smlouva?" zvedl hlavu Michael. Až teď jsem si všiml, že má světlé blond vlasy. Přes tu čepku, co měl na sobě to moc nešlo vidět. ,,To je jenom formalita." uchechtl se ten kluk. Vážně bych si měl zjistit jeho jméno! ,,Jedete na turné po Euroasii." doplnil se. Všichni jsme na něj vyvalili oči.

,,COŽE?!" vyjekl Mike. ,,Teď?" zeptal se. ,,Ano, teď. Teda vlastně až zítra. Zítra ráno." přikývl ten kluk. ,,Ale já teď nemůžu odjet, není to ani měsíc, co se mi narodila dcera, já prostě nemůžu jen tak odjet." začal vyšilovat. ,,Já se taky nemůžu jen tak sebrat a odjet!" přidal jsem se k Mikeymu. ,,Můj bratr bude mít svatbu. Jdu za svědka." řekl jsem směrem ke klukům, kteří nechápali.

,,Je mi líto, ale to je váš soukromý problém. To si musíte vyřešit sami." řekl chladně ten kluk. Zamračil jsem se. ,,To není fér." vystartoval po něm Calum.

,,Vůči fanynkám určitě ne. Měli jste teď hodně dlouho volno a nic nového jste poslední dobou nevydali. Takže tímhle menším turné začne vaše velké turné po celém světě. Tohle vám mám vyřídit. Bez dalších diskuzí." řekl ten kluk bez emocí. Michael se naštvaně zvedl a odešel pryč. Calum hned letěl za ním a Ashton se nad tím jenom zašklebil.

,,Máš pravdu." řekl jsem. ,,Není to vůči naším fanynkám fér. Ale když jim to nějak vysvětlíme, tak to určitě pochopí." snažil jsem se mluvit spíš na toho kluka, než na Ashe. Ten kluk jenom zakroutil hlavou. ,,Mám jasné instrukce od vašeho manažera, zítra ráno odlétáte do Japonska." řekl.

,,Cože? Do Japonska? Tenhle detail jsi trochu přeskočil!" začal pro změnu vyšilovat Ashton. Dal jsem si hlavu do dlaní. Tak to je totálně v prdeli! Japonsko je strašně daleko! ,,No, tak teď to víte." řekl zas pro změnu ten kluk.

Já se naštvaně zvedl a odešel stejnými dveřmi, jako přede mnou Calum a Michael. Vytáhl jsem mobil z kapsy a hned zavolal Melindě. Chvíli trvalo, než to zvedla.

,,Co se děje Luku?" zeptala se mě hned, co to přijala. Jak sakra poznala, že se něco děje?! Povzdechl jsem si. ,,Mel?" pípl jsem. ,,No? Co se děje Luku?" zněla vystrašeně. ,,S kapelou jedu do Japonska." řekl jsem. ,,Ale to je přece super ne?" vyjekla nadšeně. ,,Není."

,,Proč to není super Luku?" nechápala. Znova jsem si povzdechl. ,,Letíme tam zítra ráno, Mel." řekl jsem a z druhé strany bylo dlouhou dobu ticho, než jsem se dočkal její odpovědi.

PROSÍM, PROSÍM, PROSÍM 😁 Mám novou story - Idiot - s Michaelem. Prosím, napište mi k ní váš názor, děkuju předem 💘

Summer Love 2 [CZ - Luke Hemmings]Where stories live. Discover now