3) Father Mike

3.7K 255 12
                                    

Celou noc jsem pořád brečel nebo vzpomínal. Nemohl jsem usnout, protože pokaždé, když jsem se pokusil usnout, jsem se ocitl v tom okamžiku, kdy jsme nabourali. Měl jsem na sebe vztek!

Doktor mi celou dobu říkal, že kdybych se ho na Melindu neptal, nebyl bych v takové depresi. Poslal jsem ho do prdele. Opravdu! Zrovna tu byl Mike a snažil se mi být oporou, když do pokoje vpadl doktor, aby zkontroloval, jestli je všechno v pořádku a když jsem mu řekl, že Mel není, začal se opět bránit tou větou. Ať se nediví, že mi ruply nervy! Ty jeho kecy mě začaly vskutku srát! 

***

Jsem v nemocnici už týden a Mel se pořád neprobudila! Uklidňují mě, že je to v pořádku a že musí odpočívat, ale jak mám být v pořádku, když mi doktor řekl, že se možná Mel už nikdy neprobudí?

Propásl jsem dva koncerty a několik interview. Bylo mi líto, že jsem tam nemohl být s nimi, hrát na kytaru, zpívat a užívat se ten pocit! Bylo mi to líto, jelikož jsem chtěl Melindu vzít na jeden koncert, hrajeme. Inu, teď to asi nepůjde.

Za ten jeden týden, co jsem zde v nemocnici, se toho událo docela dost! Ash si našel známost, o které nám nechtěl nic říct; Kate je těhotná no tím pádem budu strejda a Mike otec. To bude manažer koukat! Jo! A máme nového manažera! Nevím, kdo to je, jelikož jsem z kluků nic nedostal. Jsou poslední dobou takoví zamlklí, pokaždé, když jsou na tady návštěvě. To je jedna z hodně věcí, o kterých večer přemýšlím.

,,Čau Hemo!" otevřely se dveře a v nich stál kluk s červenými vlasy a piercingem v obočí. Nemohl jsem skrýt překvapení!

,,No ty vole!" vydal jsem ze sebe a párkrát zamrkal, jestli opravdu vidím dobře. Přede mnou byl nový, od ucha k uchu vysmátý Mike!

,,To samé řekla ta sestra, co je vedle." uchichtnul se a ukázal za sebe.

,,Co tě to zas, prosím tě, napadlo? Vždyť budeš táta!" vyjekl jsem, ale pak se zasmál a bratrsky se s ním objal.

,,No právě." sedl se vedle, na stoličku a opřel se lokty o své nohy. Pak se na mě podíval a usmíval se jako měsíček na hnoji.

,,Co je?" zvedl jsem obočí a opřel se o polštář. Neodpověděl, jenom se stále usmíval. ,,Už víte, jestli to kluk nebo holka?" zeptal jsem se on zakýval hlavou, pořád se pitomě usmívajíc.

,,Ne, na to je moc brzo!" konečně mi odpověděl a přestal se tlemit, protože se zasmál. A pak se narovnal. ,,Mám pro tebe super zprávu." vypadal dost natěšeně.

,,Jakou?" vzdychl jsem. Poslední dobou byli dobré zprávy v takovém znění, jako dnes budeš přeřazen na normální pokoj. Naprostý kraviny!

,,Melindin stav se lepší, prý se včera probudila!" skoro to vykřikl a já vyvalil oči.

,,C-Cože? Včera? A-A proč mi nic neřekli?" zněl jsem tak šťastně, skoro jsem nemohl dýchat. Mel se probudila!

,,Protože jsi spal a nechtěli tě budit. Prý jsi konečně po šesti dnech usnul." usmál se.

Nic jsem neřekl, v duchu jsem si představoval, jak toho zasraného doktora škrtím.

,,Každopádně podle doktora amnésii nemá." znova se tak strašně culil. Na malou chvíli mi připadalo, že Mel je jeho přítelkyně. Blbost, já vím!

,,Cože nemá?" nerozuměl jsem mu ani slovo, protože to řekl strašně rychle, než jsem byl schopný registrovat!

,,Amnésii." objasnil mi. Když jsem se na něj nechápavě podíval, protočil očima, rukama předváděl hraní na kytaru a začal zpívat. ,,I wish I could wake up with amnesia and forget about the stupid little things." zněl docela dobře i když by spousta lidí řekla, že falešně.

Pro změnu jsem protočil očima já. ,,Jsi pako." bouchl jsem ho se smíchem do ramene a on se začal taky smát.

,,Jsem budoucí otec kámo! Kurva! Žádné pako!" objasnil mi a já přikývl, což ho ještě víc rozesmálo.

,,Otec Mike." snažil jsem se znít vážně, bohužel jsem ale vybuchl smíchy.

,,Hahaha. Zmlkni! Co ty víš? Třeba budu dobrý táta." vstal, prošel se jako modelka po pokoji a zase se svalil na zem. Tentokrát nebyly rudé jeho vlasy, ale kompletně celá jeho hlava!

,,Třeba jo." utřel jsem si slzu, protože jsem se smál tak moc, že jsem skoro začal brečet! ,,Neříkali ti, kdy ji budu moct vidět?" zvážněl jsem a on se přestal smát.

,,Brzo kámo, brzo!" poplácal mě po rameni a já si přitáhl kolena k sobě a zabořil do nich hlavu.

Zase ji uvidím. A už ji nepustím.

coment, vote if U like it. :)))) #loveya

Summer Love 2 [CZ - Luke Hemmings]Where stories live. Discover now