38)

1.6K 164 14
                                    

Mezitím, co jsem doslova a do písmene vyšiloval, se Nia zamrvila a pak řekla něco, co jsem opravdu, ale opravdu nečekal.

,,Ty už nespíš lásko?"

,,Co to kurva meleš?!" vyjekl jsem skoro holčičím hlasem. Prudce se otočila a otevřela oči. Pak se zvedla. ,,Luku?" vyjekla. Byla stejně vyděšená, jako já. Buď byla vyděšená, nebo to jen hrála.

,,My jsme spolu...." začala větu. ,,Já nevím." dal jsem si hlavu do dlaní. ,,Doufám, že ne." dodal jsem. ,,Proboha." vydechla, když uviděla Caluma, jak spí na zemi pod náma. ,,Co ten tady dělá?" zeptala se pobaveně.

,,To nevím." řekl jsem a pustil svou hlavu. Dobře, nemůžu říct, že jsem se stejně jako Nia nezačal smát tomu, jak Calum ležel a spokojeně spal na zemi. Vypadal, že to včera hodně přehnal a bolest v mé hlavě mi naznačovala, že já se taky nešetřil.

,,Jestli tu byl on, tak to znamená, že jsme spolu nespali." řekla po chvíli. Já v to upřímně doufám, pomyslel jsem si. Jenom jsem se pousmál. Kurva, já chci prášek!

,,Tak já už raději půjdu." šeptla a odešla. Snažil jsem se na její tělo moc nekoukat, ale moc to nešlo, protože ona má tak sakra dokonalé tělo! Do háje Lucasi, zklidni se!

NIA:

Rychle jsem z pokoje odešla. Neustále jsem měla včerejšek před očima. Ty jeho oči, když se na mě včera koukal... Ach Bože, proč musí být někdo tak dokonalý zadaný?

Ne, bohužel jsme spolu nespali. Teda spali ale nebylo nic intimního. Mrzí mě, že jsem ho nesvedla, sex mi chybí a Brennan je daleko.

Moje osobnost se teď dělí na dvě mé různé já, které se mezi sebou hádají: jedna je ta hodná Nia, která chce, abych na Lucase zapomněla a ta druhá Nia chce přesný opak. Včera večer vyhrála ta hodná, ale s odřenýma ušima.  

Nevím, jak jsem se dostala do stejné postele jako on, nevím, proč Calum spí pod postelí a už vůbec nevím, proč jsem polonahá. Na včerejšek mám jen matné vzpomínky, ale stoprocentně vím, že Luke mi nepodlehl. Miluje tu svou milenku, Melindu nebo tak nějak. 

Když jsem chtěla zalézt do pokoje, abych se oblékla, srazila jsem se s Mirandou ve dveřích.  Vyjekla jsem, protože jsem se jí lekla. Hned, když zjistila co mám na sobě, probodla mě pohledem.  ,,Co tady děláš?" zeptala se podezřívavě.  

Nervózně jsem se zasmála.  ,,Jdu do pokoje." odpověděla jsem jí.  ,,To vidím." řekla se stejným tónem hlasu.  ,,Neříkej mi, že jsi spala s Lukem..." vydechla a plácla se do čela.  ,,Jasně, že ne." řekla jsem hned.   ,,Ale jdeš z jeho pokoje, ne?" zvedla jedno obočí.  ,,Jdu." přikývla jsem.  Znova udělala ten svůj podezřívavý pohled.

,,Mirando, já ti přísahám, že jsme spolu nespali. Mám Brenndyho a Luke má tu svoji snoubenku. Jsme oba dva ve vážném vztahu a nechceme si to ani jeden pokazit." řekla jsem jí upřímně.  Ani nechápu, jak jsem to dokázala říct v takovém klidu.  

,,Fajn, věřím ti." kývla po chvíli.  Objala jsem ji.  ,,Jsi skvělá!" řekla jsem.  ,,Jasně, já vím." pronesla sobecky a zasmála se.  ,,Jdi se raději převlíct." řekla, když mě pustila.   ,,Dobře." kývla jsem a zalezla do svého pokoje, abych se oblékla.

Mou pozornost upoutal můj mobil, který mi oznamoval nové zprávy.  Odemkla jsem ho a přečetla si je. Byly všchny od Brenndyho.    ,,Co to má sakra znamenat?!"  ,,CO máš s tím Lukem?!"  ,,Jsi mi snad nevěrná?!" ,,Já to věděl!"   ,,Jsi kurva Nio. Rozcházíme se."  

Po tomhle jsem se doslova složila.  Rozcházíme se....

LUKE:

Hned potom, co Nia odešla, vykopl jsem Caluma a dal si sprchu. Bez trička a jen v boxerkách jsem se pak svalil na postel a chytil se za hlavu.  Bolela mě jako čert.  

O pár minut později mi začal zvonit mobil. Nikdy předtím jsem si nepřál, aby sklapl! S těží jsem se dostal z postele a dokulhal ke stolku, kde ten mobil byl. Podíval jsem se na displej.  Volal mi Ben. 

,,Ahoj Bene." pozdravil jsem, když jsem přijal hovor.  ,,Luku? Kde teď jsi?" z druhé strany se ozval hlas mého bratra.  ,,V Japonsku." protočil jsem očima.  ,,Myslel jsem, jestli ji sám." opravil se. Uměl jsem si představit, že taky protočil oči.  ,,Jo jsem." řekl jsem.  ,,Musím ti něco říct." řekl vážně. 

Trochu jsem se začal bát.  ,,O co jde?" zeptal jsem se vážně.  ,,Šel jsem k vám do bytu, abych ti tam nechal ten tvůj oblek a něco jsem našel v kuchyni." řekl.  ,,Cos tam našel?" nechápal jsem.  ,,Snubní prstýnek. A vzkaz." moje srdce vynechalo pár úderů.  

,,J-Jaký vzkaz?" v krku se mi udělal knedlík.   ,,Stojí tu: Vyklízím pole, buď si s ní." přečetl mi to.  Po tváři mi sklouzla slza.  ,,To ne." zašeptal jsem.  ,,To není pravda!" můj hlas se zvýšil.  ,,Bene! Tohle je jenom lež, že ano..." řekl jsem.   Doufal jsem v to.  

,,To nevím, kámo. Ale asi je mezi váma konec." řekl.  ,,Já už raději zavěsím. Promiň, ale tohle jsem ti musel říct. Měj se, ahoj." zavěsil. 

Hodil jsem mobilem o postel a následně se na ni svalil.  ,,Kurva, kurva, kurva!" začal jsem řvát do polštáře.  

Zase se mnou rozešla. A tentokrát asi na dobro....

AHOOOOOJ! Jsem zpátky:) Omlouvám se, že mi trvalo tak strašně dlouho, než jsem tento díl napsala, ale já vůbec nevím, jak mám teď pokračovat. Mám pisatelský blok, dá se říct. Tenhle díl není nic moc, já vím, ale jsem ráda, že jsem dokázala spatlat aspoň něco, abych vám to čekání přerušila:))) Jste super! Každý den jsem měla nějaké upozornění, že jste volili nebo komentovali pro tuto story:) opravdu vám moc, moc děkuju..:))) :***

Snap: ihoodtaken :) | comment, vote, follow | ily :)))

Summer Love 2 [CZ - Luke Hemmings]Where stories live. Discover now