32) Japan part two

2.3K 187 11
                                    

MELINDA:

Seděla jsem v taxíku, který jel směrem letiště v Sydney. Luke seděl vedle mě a držel mě za ruku. Chtělo se mi brečet. Včera jsem sice probrečela celou noc, kvůli Lukovi ale i kvůli babičce. Cítila jsem se jí zrazená, protože jsem si myslela, že tátu nenávidí stejně jako já. Nu, nejspíš jsem se mýlila. ,,Jsme tady." řekl taxikář a automaticky nastavil dlaň, kde Luke dal pár bankovek. Vystoupili jsme, vzali si své zavazadla z kufru a ruku v ruce a beze slova šli do letištní haly.

Všude bylo spousta lidí, každý někam s letenkou v ruce spěchal a každý na jinou stranu. Z každé strany jsem zaslechla úplně cizí jazyk. To mi nějak připomělo, proč nemám moc ráda letiště!

,,V pohodě?" Luke mě vzal za ramena a zvedl mi bradu, protože já svůj pohled měla zabořený v podlaze letiště. ,,Ne." odvětila jsem mu. ,,No ták." vydechl a objal mě. Donutilo mě to pousmát se. ,,Ha! Já to viděl!" vyjekl, když se ode mě odtáhl. ,,A co?" nechápala jsem. ,,Usmála jsi se." uculil se. Protočila jsem očima. ,,No, to je mi teda novinka Luku. Já se totiž nikdy neusměju, že jo." řekla jsem sarkasticky. Zatvářil se ublíženě, ale za pár vteřin se zase začal zubit.

,,Máš všechno?" zeptala jsem se ho. Jenom přikývl a pak začal hledat v kapse. ,,Jo, pas mám. A mobil taky. Takže jo." uchichtl se. ,,Těšíš se?" zeptala jsem se na další otázku. ,,Hrozně moc. Ale taky se i docela bojím." tu první větu řekl s takovým nadšením, že jsem ho málem nepoznala! Usmála jsem se. Ráda jsem ho viděla šťastného.

,,TADY JSTE LIDI!" ozval se za námi australský přízvuk. ,,Čau Calume!" vyjekl Lucas a já jenom kývla na pozdrav. ,,Ehm lidi, já vám nechci kazit tu romantiku, nebo tak něco. Ale Mel, ty s náma jet nesmíš." řekl nervózně Cal, když k nám doběhl. Můj úsměv z mojí tváře nezmizel, zato ten Lukův ano. ,,Já vím a taky s váma neletím. Letím do Kanady za babi." osvětlila jsem Calovi situaci. ,,Aha." kývl chápavě.

,,Což mi připomíná, měla bych jí zavolat." řekla jsem a odběhla od nich kousek dál. Vytáhla jsem mobil a vytočila babiččino číslo. Chvíli to zvonilo, než mi to babi přijala.

,,Melindo?" ozvalo se. ,,Babi." řekla jsem. ,,Zapoměla jsi mi říct, kam přesně mám letět." uchichtla jsem se. Babi mi hned nadiktovala adresu a název letiště, které se hned ukázalo na obrovské tabuli přede mnou. Měla jsem jenom deset minut na to, abych se do toho letadla dostala! Běžela jsem zpět za Lukem a Calumem, kteří byli najednou obklopeni pár fanynkami, a cestou tam se rozloučila přes telefon s babi.

,,Kluci já letím." řekla jsem a vzala si svůj kufr. ,,Cože? Už?" pípl smutně Luke. Ignorovala jsem pohledy těch holek. ,,No, za deset minut mi to letí." řekla jsem udýchaně. Když jsem viděla ten Lukův pohled, uculila jsem se.

,,Neksichti se tak, stejně ti to nepomůže, lásko." pohladila jsem ho po tváři a pak ho objala. ,,Miluju tě." šeptl mi do ramene. ,,Já tebe." opětovala jsem mu to. Odtáhla jsem se od něj s úmyslem letět do toho letadla. Luke si mě ale ještě přitáhl k sobě a dlouze mě políbil. Pousmála jsem se. ,,Užijte si to tam." kývla jsem směrem ke Calumovi a pak ještě Lukovi věnovala rychlou pusu. ,,Pa." vzala jsem kufr a rychle běžela.

LUKE:

,,My už bychom taky měli jít." řekl Calum. Pak mě poplácal se smíchem po zádech. ,,Snad nebudeš brečet Lucasi." řekl s vyšpuleným rtem. Objal jsem ho kolem krku a pak ho začal škrtit. ,,Kreténe." sykl jsem pobaveně. Calum se přidušeně smál.

,,To si ze mě děláte prdel ne?" přiletěl k nám Michael. ,,Za chvíli nám to letí a vy se tady škrtíte?!" vyjekl hystericky. ,,Oprava!" vyjekl Calum a zvedl prst. ,,Luke škrtí mě." promnul si krk. Otočil jsem se na něj s pohledem 'Chceš ještě?' a on si přestal mnout krk a jenom polkl. ,,To je přece jedno, kdo koho škrtí!" rozhodil rukama Mike. My s Calumem jsme se tomu zasmáli.

,,Tak dělejte." pobídl nás a pak se rozběhl ke skupince lidí, které jsem z té dálky moc dobře nepoznával. Ani jsem si nebyl jistý, že právě s nima letíme do Japonska.

Pak jsme tedy nastoupili do letadla. Já si jako vždycky zabral místa vzadu, abych si mohl lehnout a nikdo by mě neotravoval. A taky, vzadu je větší klid.

Chtěl jsem si pustit písničky a jít spát ale hlas Ashe mi v tom zabránil. ,,Lucasi! Vstávej ty lenochu a pojď sem!" řval na mě. Dost hlasitě jsem zamručel a uraženě šel k němu. Přesněji řečeno k nim. Byli tam Cal, Mike, Ashton a pak nějaké tři holky a další kluk, kterého jsem neznal. Ty holky měly každá jinou barvu vlasů: jedna je měla nakrátko ostříhané a nabarvené na sytě oranžovou. Bolely mě z toho oči. Další byla blondýna a ta zbývající měla černé vlasy s barevnými dredy. Nelíbilo se mi to. A ten kluk byl tmavovlasý, i když jsem se o to moc nestaral.

,,Co se děje, že na mě řveš přes celé letadlo?" zavrčel jsem na Ashe podrážděně. Ten se uculil. ,,Chci, teda chceme ti někoho představit. Tohle je skupina Hey Violet, budou nám dělat předskokany." řekl s klidem. Kdybych něco pil, vychrstl bych to na něj. To si dělá srandu?! My máme předskokany?!

,,To vtip." řekl jsem. Všechny to rozesmálo. ,,Ne není. Kámo! Chápeš to? Máme vlastní předskokany!?" přede mnou se najednou objevil Calum, ze kterého doslova zářilo štěstí. Objal mě a pak se zase začal radovat.

,,No ty kráso." vydechl jsem. ,,Představím vás." řekl Ashton. Pak začal poukazovat na jednotlivé holky. ,,Tohle je Miranda." poukázal na tu blonďatou. ,,Tohle je Rena." poukázal na tu s těma dredama. ,,Tohle je Nia." poukázal na tu oranžovo vlasou. ,,A tohle je Casey." poukázal na toho kluka.

Všem jsem kývl na pozdrav. Mou pozornost však upoutala ta Nia. Stejně jako já - probodávala mě pohledem a při tom si koukala svůj spodní ret. Bylo to dost svůdné. V duchu jsem si povzdechl. 'teď se ukáže, jestli jsi věrný.' ozvalo se moje svědomí. ,,Těší mě." řekl jsem a trochu se pousmál. Tohle bude ještě zajímavý.

Happy birthday to meee 🎉🎉🎂 Tak joooo 😂🙏 Hlásím se s novým dílem 😂 když mám ty narozeniny, tak jsem si řekla, že tento díl prostě musím napsat a publikovat ještě dneska 😂 a nějak se mi to povedlo 😂🙏🙏 tak ju, hlasujte, komentujte, followujte 😂😍 xx

Summer Love 2 [CZ - Luke Hemmings]Where stories live. Discover now