Chapter 58

2.9K 180 14
                                    

Μερια του Justin:

«Τι στο διαολο εννοεις ο Luke? Τι στο διαολο εχει να κανει με οτιδηποτε?» Ο Bruce με κοιταξε δυσπιστα, μπερδεμενος σε αυτα που του ειπα. «Τι εγινε με την Kelsey φιλε? Το δειπνο-»

«Δεν υπαρχει η Kelsey, Bruce.» Φωναξα. «Ξεχνα το γαμημενο δειπνο και ετοιμασου. Η επιθεση στον Luke θα γινει αποψε.» Ξεκουμπωσα τα δυο πρωτα κουμπια του πουκαμισου μου.

«Οπα, οπα, οπα...» Ο Bruce κουνησε το κεφαλι του, προσπαθωντας να καταλαβει τι του ελεγα. «Ηρεμισε αδελφε και πες μου τι στο διαολο συμβαινει τωρα. Νομιζα οτι περιμεναμε τη σωστη στιγμη πριν κανουμε οτιδηποτε?» Εγυρε το κεφαλι του. «Και τι εννοεις οτι δεν υπαρχει η Kelsey?»

Κουνησα το κεφαλι μου. «Περιμεναμε αρκετα πολυ. Ποσο περισσοτερο πρεπει να παρει πριν πληρωσει?» Ειπα, ενω με κατεβαλλε θυμος. «Ο γαμιολης θα πεθανει αποψε.»

«Πρεπει να ηρεμισεις, Justin. Μην σκεφτεσαι με τον κωλο σου και χρησιμοποιησε το κεφαλι σου. Μπορω να πω οτι απο τον τροπο που φερεσαι τωρα-»

«Πως φερομαι Bruce?» Πηγα κοντα του, το σαγονι μου σφιχτο, τα ματια μου σκοτεινιαζαν. «Χα? Πως φερομαι?» Επανελαβα, θανατος περνουσε στα ματια μου, με κατεβαλλε η ξαφνικη παροτρυνση να τον χτυπησω στο προσωπο.

«Φυγε απο το προσωπο μου, Bieber.» Φωναξε, βαζοντας τα χερια του στους ωμους μου καθως με εσπρωξε πισω. «Αλλιως θα το μετανιωσεις.»

«Μην με γαμω ακουμπας.» Μουγκρισα, και απομακρυνθηκα απο το κρατημα του αγριοκοιταζοντας τον. «Θα λικνισω το σαγονι σου.» Χλευασα με αηδια. «Το να σε λυπηθω ειναι αυτο που θα με κανει να το μετανιωσω. Και οι δυο ξερουμε οτι θα σε εχω στα γονατα σε δευτερολεπτα.»

Ο Bruce δεν ειπε τιποτα. Αντι γι’αυτο, με κοιταξε μακρια και σκληρα, το βλεμμα του οσο αιχμηρο οσο τα μαχαιρια. «Κατι συνεβη αποψε, ετσι δεν ειναι?»

«Για τι στο διαολο μιλας?» Μουγκρισα, με τον λαιμο μου καυτο απο τον θυμο. Αντιπαλοτητα αρχισε να δημιουργειται αμεσως και το μονο που ηθελα να κανω αυτη τη στιγμη ηταν να ανατιναξω τα παντα, ξεκινοντας με το κεφαλι του Luke.

Με το σωμα μου να χαλαρωνει λιγο, η μανια μεσα μου υποχωρησε στην συνειδητοποιηση που μου ηρθε. «Εισαι στο ακρο, εισαι σε ενταση και φαινεσαι λες και θες να σκοτωσεις καποιον.»

Danger(Greek Translation)Where stories live. Discover now