Chapter 60

4.1K 192 4
                                    

Μερια της Kelsey:

Ξυπνουσα απο φιλια στο χερι μου και γυρω απο τον ωμο μου μεχρι που συναντησαν τον λαιμο μου. Πιπιλωντας απαλα, τα δοντια του δαγκωναν το δερμα, βογγηξα απαλα, προσεκτικη για να μην ακουστει πολυ δυνατα.

Μπορουσα να νιωσω το ατιμο χαμογελο του στον λαιμο μου καθως ενα γελιο ακουστηκε απο το πισω μερος του λαιμου του. «Καλημερα, μωρο μου.» Ο Justin τσιμπησε το μαγουλο μου πριν απομακρυνθει, το προσωπο του φωλιασε στα μαλλια μου που ηταν πεσμενα πισω μου, το χερι του τοποθετηθηκε σφιχτα γυρω απο τη μεση μου, η πλατη μου ηταν πιεσμενη πανω του.

Χαχανησα, βαζοντας το χερι μου πανω απο το δικο του και ενωσα τα δαχτυλα μας. «Τι ωρα ειναι?» Μουρμουρισα βραχνα λογω του γεγονοτος οτι μολις ειχα ξυπνησει.

«Ωρα για να γυρισεις και να μου δωσεις ενα φιλι.» Ο Justin απαντησε εξυπνα και μπορουσα απλα να φανταστω το χαμογελο στα χειλη του.

Γελωντας ελαφρα, γυρισα, σιγουρευοντας οτι κρατουσα το σεντονι τυλιγμενο γυρω μου σφιχτα στο στηθος μου καθως τον αντικρυσα. Κανοντας τα δυνατα μου να μην χαμογελασω, κρατησα το προσωπο μου σοβαρο για ενα συντομο δευτερολεπτο πριν χαμογελασω πλατια.

«Για τι εισαι χαμογελαστη?» Ο Justin ρωτησε με σηκωμενα φρυδια.

Κουνησα το κεφαλι μου, τα μαγουλα μου πονουσαν απο το ποσο πολυ χαμογελουσα. Κρυβοντας το προσωπο μου στο στηθος του, το ενιωσα να δονειται επειδη γελασε.

Κρατωντας με κοντα στο ζεστο σωμα του, κατεβασε το κεφαλι του ωστε να ειναι τα χειλη του διπλα απο το αυτι μου. «Ειναι επειδη σου εκανα ερωτα την προηγουμενη νυχτα?» Ψιθυρισε πειραχτικα, κανοντας τα μαγουλα μου να ζεσταθουν.

Γελασα, βυθιζοντας το κεφαλι μου περισσοτερο, χωρις να μπορω να τον κοιταξω ακομα.

«Μωρο μου.» Ο Justin γελασε, αγγιζοντας με ελαφρα με το ποδι του καθως περασε τα δαχτυλα του στα μαλλια μου. «Κοιτα με.» Μουρμουρισε.

Κουνησα το κεφαλι μου, κρατωντας τον εαυτο μου πανω του, ολοκληρο το προσωπο μου εκαιγε με θερμοτητα.

Danger(Greek Translation)Where stories live. Discover now