Chapter 62

3.3K 177 1
                                    

Μερια του Justin:

Το χαρτι τσαλακωθηκε στο χερι μου καθως το κρατουσα σφιχτα, ολο το χρωμα στραγγιχτηκε απο το προσωπο μου, με κατεβαλλε θυμος καθως προσπαθουσα να καταλαβω τι μολις συνεβη σε εντελως δυσπιστια.

Γυρνωντας στο πατημα μου, μπηκα στο σπιτι, το μυαλο μου ηταν σαστισμενο. Χωρις να ξερω τι να πω ή τι να κανω, αφησα την απογοητευση μου να μιλησει. «Bruce, John, Marco, Marcus! Φερτε τον κωλο σας εδω τωρα!» Φωναξα στο χολ και σε μερικα δευτερολεπτα τα αγορια ηρθαν γρηγορα στο σαλονι, με τα ματια τους γουρλωμενα.

«Τι εγινε? Τι συμβαινει?» Ο Bruce ρωτησε, κανοντας ενα βημα μπροστα, τα ματια του παρακολουθησαν την γλωσσα του σωματος μου, ανησυχια διαπερασε το προσωπο του. «Ποιος πεθανε?» Με πειραξε αλλα δεν ηξερε οτι υπηρχε μια αληθεια πισω απο τις λεξεις του.

Εδειξα με το χερι μου στην πορτα. «Γιατι δεν πας να δεις απο μονος σου?» Μουρμουρισα, βαζοντας τα χερια μου στις τσεπες μου.

Ενωνοντας τα φρυδια του, ο Bruce με προσπερασε και πηγε προς την πορτα, τα αγορια τον ακολουθουσαν απο πισω. Γυρισα για να δω τι εκανε οταν τον ειδα να παγωνει στην θεα του πτωματος της Kayla.

«Τι στο διαολο?» Φωναξε. «Ποιος στο διαολο το εκανε αυτο?»

«Kayla?» Ο Marco τονισε, εντελως συνεπαρμενος, χωρις να μπορει να πιστεψει τι εβλεπε.

«Δεν ειναι αυτο ολο.» Πηγα στον Bruce, βγαζοντας την γροθια μου απο την τσεπη μου, ανοιγοντας τη για να αποκαλυψω το χαρτι σε σχημα μπαλας που κατεστρεψα πριν μερικα λεπτα.

Κοιτωντας με και μετα το χερι μου, ο Bruce διστακτικα πηρε το χαρτι πριν το ανοιξει και διαβασε τις λεξεις. «Το κοριτσι σου ειναι επομενο.» Το διαβασε αργα και δυνατα, ενα σκληρο βλεμμα σχηματιστηκε στα ματια του καθως κοιταξε τα δικα μου. «Ποιος το εκανε αυτο?»

Ανασηκωσα τους ωμους μου. «Δεν εχω καμια γαμημενη ιδεα.» Παιρνοντας το χαρτι απο το χερι του, το εβαλα στο χερι του John πριν παω στην Kayla. «Μιλουσα με την Kelsey στο τηλεφωνο οταν χτυπησε το κουδουνι. Περιμενα να ανοιξετε αλλα οταν δεν ηρθατε, ανοιξα εγω. Δεν ειδα κανεναν εξω αλλα επιασε το ματι μου την Kayla πριν κλεισω την πορτα. Αυτο που δεν περιμενα ηταν αυτη νεκρη και καποιον να εχει αφησει σημειωμα, απειλωντας την Kelsey, ξανα.» Ειπα σε δυσπιστια. «Ξεκαθαρα οποιος και αν ειναι θελει να πεθανει.» Φωναξα σθεναρα.

Danger(Greek Translation)Where stories live. Discover now