(Κεφαλαιο 19ο) What the hell, Justin? = Τι στο διαολο, Justin;

3.4K 234 1
                                    

Πλευρα Justin:

"Σηκω Bieber!" Ακουσα καποιον να φωναζει αλλα ημουν μεσα απο τα παπλωματα του κρεβατιου και κατω απο το μαξιλαρι μου για να ακουσω ποιος στο διαολο ηταν. Αυτο που ηξερα ηταν οτι οποιος και να ηταν, επροκειτο να παρει μια ηττα γιατι ημουν πολυ κουρασμενος.

"Γαμησου φιλε." Μουρμουρισα, καθαρα χωρις διαθεση.

Αλλα οποιος και να ηταν, δεν ειχε ιδεα.

"Ενταξει, με αναγκασες να το κανω αυτο." Ειπε και συντομα η φωνη του απομακρυνθηκε, αφηνοντας με σε ησυχια.

Η ησυχια, καπως, τελειωσε συντομα οταν ενας κουβας με κρυο νερο επεσε πανω μου. "Γαμωτο!" Πηδηξα πανω, καθαριζοντας το προσωπο μου απο το νερο. Κοιταξα πανω για να δω τον Bruce. "Τι στο διαολο αδελφε?"

"Ο θεε μου!" Η Kayla κραυγασε καθως σηκωθηκε, τα σεντονια τυλιγμενα γυρω της ωστε να καλυπτουν το στηθος της. "Τι στο διαολο Bruce?" Φωναξε.

Ορκιζομαι στο Θεο, οτι αν δεν ημουν τοσο γαμημενα κουρασμενος και ενοχλημενος, θα τον χτυπαγα στο προσωπο. Ο πουστης ειναι τυχερος που ειμαι γυμνος κατω απο τα σεντονια και δεν εχω ορεξη για τσακωμο.

"Σου ειπα να σηκωθεις Bieber, δεν με ακουσες." Ανασηκωσε τους ωμους του, κρατωντας τον αδειο κουβα στα χερια του.

"Χριστος, φιλε. Ειμαι κουρασμενος." Περασα αγρια τα δαχτυλα μου μεσα απο τα μαλλια μου, τριβοντας το προσωπο μου μετα. "Δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα."

"Ποιος φταιει γι'αυτο?" Ρωτησε αλλα δεν μου εδωσε καν τον χρονο να απαντησω πριν ξαναρχισει να μιλαει. "Εσυ." Με εδειξε. "Δεν φταιω εγω που αποφασισες να περασεις ολοκληρη την μερα με αυτο το κοριτσι, οπως και να την λενε και μετα ηρθες εδω για να πηδηχτεις με αυτη." Εδειξε την Kayla.

"Εχεις κολλησει ακομα σε αυτο το σκατο?" Βογγηξα, τριβοντας τους κροταφους μου. "Σοβαρα φιλε, δεν ειναι μεγαλη υποθεση. Ξεπερασε το."

"Ποιο κοριτσι?" Η Kayla με κοιταξε ενω ο Bruce γυρισε τα ματια του για να με κοιταξει.

Γουρλωσα τα ματια μου, ενω καταραστηκα τον Bruce σαν να μην υπηρχε αυριο. Τον κοιταξα με ενα βλεμμα που ελεγε θα-σε-σκοτωσω-για-αυτο.

Danger(Greek Translation)Where stories live. Discover now