Capitolul 2

69 7 0
                                    

Din fericire, zborul nu a mai durat mult, asa ca nu am mai avut parte de prostiile lui Jay. Am iesit din aeroport, unde un taxi ne astepta pentru a ne duce la casa de vacanta a lui Alex.

*********************************
Am coborat bagajele pe trotuar si am privit catre casa. Era o vila frumoasa, de bun gust, cu un etaj si mansarda, o terasa generoasa care dadea spre plaja. Am intrat si ne-am asezat toti in living, asteptand ca Alex sa ne conduca spre dormitoare. Am urcat la primul etaj, unde patru usi din lemn de stejar asteptau sa fie deschise.
Alex ne-a prezentat cele doua dormitoare imense, cu cate un pat matrimonial acoperit cu asternuturi albe, pufoase. Am intrat in primul dormitor si mi-am asezat bagajele langa sifonier, grabindu-ma sa o ajut pe Sara sa si le aduca aici, insa m-am ciocnit de Jay care tocmai intra in dormitorul meu, cu bagajele sale.
-Jay, asta e dormitorul meu si al Sarei, asa ca iesi afara te rog .
El a inceput sa rada.
-Draguto, asta e dormitorul nostru. Sara sta cu Alex. Doar stii ca sunt....foarte ocupati.
Ochii mi s-au marit din cauza socului. Cum sa imi impart dormitoru, dar mai ales patul cu Jay?!Dar mi-am promis ca nu voi lasa nimic sa imi strice acesta vacanta si desi era greu sa trec peste asta, am incercat sa il ignor.

Am coborat impreuna cu Jay sa pregatim masa, pentru ca dupa un astfel de drum, tot ce imi mai doream era mancare si un somn bun. Insa universul nu tinea cu mine. Frigiderul era aproape gol, singurele lucruri din-nauntrul sau fiind doua baxuri de bere si o cutie de lapte expirat acum 5 luni. Minunat! Acum va trebui sa asteptam si 30 de minute sa vina comanda de pizza. Am sunat sa comandam, apoi am mers in living, unde am pornit muzica si m-am intins pe canapea, alaturi de Jay. Fara sa imi dau seama, am ajuns in bratele lui, tinandu-l de gat si pregatindu-ma sa il sarut, insa soneria de la usa m-a trezit la realitate.
Am sarit ca arsa si am fugit catre usa. Am luat cutiile de pizza si i-am platit celui care le adusese. Inca rosie la fata de la incidentul de pe canapea, am trantit cutiile pe masuta din living si fara nicio jena, am inceput sa ma indop intr-un mod complet lipsit de maniere. Mi s- a alaturat si Jay, razand si incercand sa se apropie din nou de mine.

Dupa ce am terminat de mancat, am pus restul in frigider, pentru Sara si Alex, care se parea ca renuntasera la mancare in favoarea somnului. Am urcat in camera si am inceput sa imi caut niste pijamale, sperand din tot sufletul ca Jay va alege sa doarma pe canapeaua de la parter. Imbracat numai intr-un maieu si niste pantaloni extrem de scurti, m-am trantit in pat, bucuroasa ca o sa am parte de un somn linistit. Insa cum u nu am niciodata noroc, in urmatoarea secunda Jay intrase, incuind usa dupa el. In drum catre pat isi dadu jos tricoul si jeansii, ramanand doar in boxeri. Incercam sa il privesc cat mai putin, insa era imposibil. Arata intr-adevar superb! Dandu-si seama ca ma holbam la el, sari in pat, ma cuprinse cu bratele si ma lipi de asternut cu corpul sau superb si gol apasand pe pieptul meu. Deja respiram sacadat. Am vrut sa zic ceva dar bucele lui le acoperira pe ale mele, pornind un adevarat dans senzual al limbilor. Am avut nevoie de toata taria mea ca sa intrerup sarutul.
-Eu te doresc, tu ma doresti. De ce vrei sa faci totul atat de complicat pretinzand ca nu simti nimic?!imi sopti el.
Am tacut si m-am asezat in bratele lui, adormind asa. Oare chiar il plac?!

Va rog sa imi lasati in comentarii parerile si criticile voastre, imi pare rau ca sunt multe greseli de scriere sau garmaticale, dar scriu de pe telefon.Va pup :*

NAUFRAGIATIWhere stories live. Discover now