Capitolul 3

55 5 0
                                    

M-am trezit fericita, fara a imi da seama din ce motiv. Am incercat sa ma ridic, insa o mana musculoasa ma tinea puternic de mijloc, cealalta odihnindu-se pe fundul meu. M-am zbatut disperat sa ma ridic si, spre groaza mea, am constatat ca nu mai aveam pe mine decat niste chilotei tanga si maieul minuscul. Dar si mai rau, dormisem langa un Jay dezbracat aproape complet, singurul lucru care il acopereau fiind niste boxeri.
Am inceput sa ma zbat speriata si am fugit pana in baie unde m-am inchis, trantind usa. Jay a fugit speriat si a inceput sa bata in usa intrebandu-ma daca sunt bine si ce am patit. Nu stiam ce sa zic. Pur si simplu ma blocasem. Ma uitam in oglinda la mine si nu imi dadeam seama ce am patit. Eram rosie in obraji si nu mai vroiam sa ies, insa trebuia sa ma duc si sa lamuresc lucrurile. Imi tot repetam ca nu il plac, ca e doar un curvar, insa cu fiecare cuvant nu imi doream decat sa fiu din nou in bratele lui si sa simt acea atingere electrizanta si afectuoasa. Am deschis incet usa si, cu privirea in pamant, m-am indreptat catre sifonier si am inceput sa imi caut niste haine cu care sa ma imbrac.
-Rose. Trebuie sa vorbim ca sa lamurim totul. De ce te tot ascunzi, te prefaci ca nu iti pasa si fugi la cea mai mica atingere a mea?
-Eu...
Atunci Sara a intrat ca o vijelie in camera anuntand ca azi mergem cu iahtul la plimbare. S-a aruncat pe pat si apoi s-a uitat la noi.
-Scuze, intrerup ceva?
-Nu! am raspuns amandoi in cor.
-Da...oricum....in 10 minute plecam asa ca sa fiti pregatiti.

Echipata cu haine de plaja, mancare si multe bauturi, am urcat pe iahtul luxos al lui Alex.

NAUFRAGIATIWhere stories live. Discover now