-Life after life- (The end)

14.2K 905 133
                                    

♦ Chápu, že je to trochu nečekané, každopádně, musíme si přiznat, jak to je :( 

♦Lost Boys toho mají za sebou oprvdu hodně, nejeden komentář byl o tom, že někteří z vás už se v tom ztrácí a že se toho událo možná až zbytečně moc a já souhlasím :(

♦ LB byly mou první povídkou na toto téma a lecos by mohlo být napsáno jinak a především lépe, přes všechny nedostatky jste VY dokázaly neuvěřitelné věci! O tolika přečteních, votes a komentářích se mi nikdy ani nezdálo! Jste prostě dokonalí a já vám neskutečně moc děkuji za trpělivost, kterou jste se mnou měli :) 

♦ Konec je náhlý, nečekaný a bojím se, že odbitý, ale déle už to nešlo, sama dobře vím, že jsem se dopustila chyb ale už je zpátky nevezmu a psát dál, jen bych to zkazila, proto jsem se rozhodla pro konec, právě teď a v tuto chvíli :( omlouvám se, ale všechno důležité se už odehrálo, příběh žil a právě teď je nejvyšší čas, aby už odešel, doufám, že to pochopíte :( 

Nečekala jsem, že by se Zayn snížil k něčemu takovému, jako je legální žaloba. Ano, možná podplatil soudce a porotu, ano, možná vyhrožoval právníkovi druhé strany bolestivou smrtí, ale když se to vezme kolem a kolem, postupoval více méně podle zákona a soud samozřejmě vyhrál.  

Zayn Malik versus policejní oddělení New York, jedna nula.  

Pár dní na to, co Liam uspořádal zátah na Zaynovu vilu a mě odtáhl v poutech, mi můj snoubenec a nastávající otec mého dítěte oznámil, že se rozhodl zažalovat Liamovi nadřízené za hrubé zacházení s vězněm, tedy mnou, narušení soukromí, neoprávněné vniknutí a spousty dalších věcí. Překvapilo mě, že zvolil tento způsob, ale nijak jsem si nestěžovala. Čím míň mrtvých na Zaynově listě, tím větší bezpečí pro naši rodinu.  

Po skončení soudu dostal Liam výpověď a neminulo ho ani několik dalších postihů. Ne, že bych mu to snad přála, ale znamenalo to, že zmizí z našich životů a za to jsem byla neskutečně vděčná. Stále tu ale zůstával jeden problém, který nesl jméno Harry.  

Ashton se za ním hnal jako lovecký pes a neustále otravoval Zayna svými dotěrnými telefonáty, požadující tohle a támhleto. Nikoho nepřekvapí, že toho Zayn už měl přirozeně plné zuby a možná právě tohle byl důvod, proč se rozhodl se vším skončit.  

                                                                  

Bosa, oblečená jen v dlouhém triku na spaní sestoupím z posledního schodu a nechápavě se rozhlédnu kolem. Holé zdi, absence mnoha kusů nábytku, spousta cizích mužů, pobíhajících po domě a zdravících mě jen pokývání hlavou.  

"Zayne?" Překročím práh kuchyně, ve tváři zmatený výraz. "Co se to tu děje?" Věnuje mi kouzelný úsměv a vstane od jídelního stolu. "Chtěl jsem to nechat jako překvapení." Mrkne na mě a jeho ruce se omotají kolem mého pasu. "Slíbil jsem ti, že odjedeme a právě teď nastal ten nejvyšší čas." Zamračím se. "Ale co Ashton?" Znejistím. "Ať si Stylese najde sám, mám důležitější věci na práci, než se honit za jedním podělaným zrádcem." Zašeptám. "Jako například?" Povytáhnu obočí. "Například být ten nejlepší manžel a táta." Lehce mě políbí na tvář. "Takže, kam to bude princezno? Vyber místo." Pobídne mě, vracející se ke své snídani.  

                                                                          

Týden od toho dne jsme společně se Zaynem odletěli do Anglie, kde měl začít náš nový život. Už žádné vraždy, podvody a nelegální obchody.  

Z vpovzdálí jsme sledovali jak Harry postupem času zaujímá Zaynovo místo a s pomocí Nialla, Louise a Lucy posílá Ashtona a jméno jeho rodiny do hlubin zapomnění. Irwinovic klan skončil, jejich moc nad New Yorkem vymizela.  

Liam podle všeho odjel do Íránu jakožto člen speciální, vojenské jednotky. Bránění nevinných a vraždění padouchů ho očividně chytlo, jaká to ironie, že kdysi býval jedním z nich.  

Zayn začal legálně podnikat i přes onen fakt, že stav jeho účtů byl osmimístné číslo. Jak jsem později pochopila, nedělal to pro peníze, byl zkrátka rozený obchodník a vůdce, o tom žádná. Jeho práce ho bavila a věnoval se ji s plným nasazením, ale nebyla jeho prioritou, tou jsme byli my, já a Zaynův prvorozený syn Aaron. 

                                                                                    -THE END-

Lost Boys |FF One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat