Інформаційна війна

191 9 4
                                    

Повертаючись до Другої Світової війни, можна відмітити ще однин схожий момент - пропаганда в ЗМІ. На одній з прес-конференцій Путін назвав Геббельса розумною людиною, і його захоплення найвідомішим пропагандистом надзвичайно яскраво видніється в інформаційній політиці Росії. Одною з проблем на сході України була і залишається той інформаційний вакуум в якому жили люди.

Довгі роки вони дивилися російське телебачення, яке активно пропагувало політику Путіна як найкращу і ледь не найсвятішу. Проте під час АТО цинізм російських ЗМІ виріс до неймовірних розмірів. Страшна брехня про вбивства людей, неетичний відеоряд, підставні актори, які брешуть на камеру про жахливі речі – все це переросло в окрему війну. Якою не була б пропаганда абсурдною, все одно знайдуться люди, що повірять в неї. І знову ж таки, ідея такого ходу прийшла з іншої війни.

Це лише крихти подібностей між війнами. Кожен збройний конфлікт несе за собою життєвий урок, що потім записується в історію. Але так само кожна війна несе за собою величезні людські втрати, і для того щоб уникнути ці втрати ми вчимо історію, для того щоб не повторювати помилки предків. Шкода, що деякі люди беруть історичну трагедію як приклад для наслідування.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 16, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Зона АТОWhere stories live. Discover now