Capitolul 20~Fara cuvinte

17.5K 649 33
                                    

Am simtit cum ceva greu imi apasa abdomenul, deschizand lenes ochii. Harry era cocotat jumatate peste mine, avand picioarele incolacite cu ale mele, tinandu-ma strans langa el. Am zambit, simtindu-ma in siguranta in bratele lui, sarutandu-l incet pe buzele intre-deschise. A mormait ceva, dar nu s-a trezit, doar m-a tras si mai aproape de el, fata mea fiind la cativa centrimetrii de buzele lui. Am plasat un sarut pe fruntea lui, incercand sa ies din bratele lui fara a-l trezi. I-am indepartat bratul de pe burta mea, strecurandu-mi picioarele printre ale lui, coborand din pat.
Si-a intins mana prin pat, cautand alarmat prin locul meu de pat. M-am grabit sa-i pun perna, el luand-o rapid si strangand-o la piept. A zambit in somn, frecandu-si capul de perna, crezand probabil ca sunt eu.

Am chicotit usor, nevrand sa-l trezesc si mi-am croit drum pana in baie, facandu-mi repede rutina. Am iesit din baie, aruncand o privire spre pat. Harry statea cu capul intr-o parte pe perna, parul cret acoperindu-i fata. Am zambit la imaginea din fata mea, indreptandu-ma spre bucatarie.

Sper sa gasesc ceva prin frigider si dulapurile astea, deoarece stomacul meu s-a trezit cam morocanos in dimineata asta.

Am deschis frigiderul, bucurandu-ma de faptul ca nu e gol. Am scos ingredientele pentru aliatul de clatite, alaturi de niste oua si bacon. Am pus ouale in tigaie, preparand aluatul intre timp. Am dat drumul la radio, o melodie cu bas facandu-se auzita in incapere. Am micsorat volumul pentru a nu-l trezi pe Harry, scotand ouale din tigaie si aruncandu-le pe farfurii, baconul urmand la rand. Aluatul era deja gata asa ca am pus-o pe prima in tigaie.

Am asteptat sa se faca pe o parte, intorcand-o cu ajutorul unei palete pe cealalta. Baconul se facuse, punandu-l si pe el alaturi de oua.

Muzica se combina perfect cu starea mea de spirit, soldurile mele incepand sa se miste pe ritmul ei. Fredonam usor, avand in acelasi timp de cea de a doua clatita.

M-am intors pregatita sa pun clatita pe farfurie, dand de privirea amuzata a lui Harry. Am suspinat, speriindu-ma de prezenta lui brusca.

-Esti bine, iubito? A chicotit el.

-Daca nu ai fi aparut asa din senin poate ca da, am spus ironic, el razand scurt. De cat timp stai acolo? L-am intrebat punand cu grija compozitia in tigaie.

-Destul incat sa vad ca stii sa faci treaba cu fundul ala, a ranjit el, eu simtindu-mi obraji calzi. A ras de fata mea rosie, iar eu am scos limba la el.

-Vino aici si fa ceva util cu limba aia,a spus el, facandu-mi semn sa ma asez in poala lui.

-Dar clatitele se vor ar...nu apuc sa-mi termin fraza ca ma si trage la el in poala, contopindu-si buzele cu ale mele. Un gust de menta mi-a invadat gura, cand limba lui mi-a patruns-o. Am gemut usor bagandu-mi mainile in parul lui, mainile lui fiind la fesele mele framantandu-le in palmele lui mari. S-a desprins din sarut, dar nu inainte sa-mi muste buza, obtinand de la mine un geamat infundat.

-Eve, a soptit el sarutandu-mi gatul.

Simt ca voia sa-mi spuna ceva si ieri a facut acelasi lucru, dar brusc s-a oprit balbaindu-se. Am renuntat la gandul de a-l intreba ce voia sa-mi zica, schimbamd subiectul.

-Ce vom face azi? Am intrebat nerabdatoare.

-Ma gandeam sa trecem pe la tine sa te schimbi si dupa putem merge pe pista la garaj, ce zici? A spus el fiimd oarecum entuziasmat.

-Bine, am zis bucuroasa.

-Iubito? A intrebat nesigur, pe fata lui instalandu-se un zambet amuzat. De ce miroase a ars? A chicotit el.

Am facut ochii cat cepele, sarind din poala lui. Am luat repede tigaia de pe foc, uitandu-ma la el crucis. Era neagra, toata.

-Esti o bucatareasa pe cinste! A spus el amuzat de situatie.

Our love is strong |1|&|2|Where stories live. Discover now