Capitolul 31~Ea din nou

13.5K 557 54
                                    

Printr-o singura miscare, m-a intors, urcandu-se deaspura mea, ranjind pervers.

Si-a coborat capul spre gatul meu, incepand sa depuna sarutari pe acea portiune fierbinte, mana lui aducandu-mi coapsa pana in dreptul soldului sau, mangaind-o usor cu degetele, o senzatie ciudata declansandu-se in stomacul meu.

-Iti place al naibii de mult sa te joci cu hormonii mei, a marait el, prinzand in dinti o buna bucata de piele din gatul meu.

-Ahh, iubesc sa fac asta am raspuns muscandu-mi senzual buza, privindu-l in ochi.

A ranjit, lipindu-si brutal buzele de ale mele, facandu-ma sa gem si sa-l strang de par, tinandu-l cat mai aproape de mine. Mana lui mi-a desfacut sutienul, aruncandu-l undeva prin camera fara ca buzele lui sa se dezlipeasca vreun minut de ale mele.

-Oh Doamne, am gemut cand buzele lui s-au mutat de pieptul meu, sugand unul din sfarcuri. Musca usor de el, rotindu-si limba, facand cerculete in jurul lui si pe mine sa-i gem usor numele.

A executat aceasi miscare si pentru celalalt san, o mana de a lui apucand de marginea chilotilor mei.

-Ador astia, dar prefer de 1000 de ori sa te vad goala, a spus ranjind, tragandu-i in jos pe coapsele mele. I-a aruncat si pe ei pe podea, incepand sa-mi sarute corpul de la glezna pana ce a ajuns din nou la acelasi nivel cu mine, punandu-mi usor clavicula.

-Vreau aia jos, am spus aratand spre boxerii lui.

-De ce nu ii dai chiar tu, a spus ranjind si nu am mai asteptat alt cuvant din partea lui ca l-am impins pe pat, rostogolindu-ne ca eu sa fiu deaspura lui.

A zambit pervers cand ochii mei i-au fixat privirea, punandu-mi mainile pe langa corpul lui. Mi-am lasat capul pe pieptul lui pentru a-l putea saruta, depunand si cateva muscaturi pe alocuri, maraituri iesind din gatul lui facandu-ma sa ranjesc cu buzele pe pielea lui.

Am auzit cum a inghitit in sec cand buzele mele s-au apropiat de umflatura proeminenta din boxerii lui, plasand un sarut acolo, auzind un geamat infundat.

As fi vrut sa-l tachinez mai mult, dar aveam nevoie de el mai mult decat orice. I-am inlaturat boxerii lipindu-mi fugitiv buzele de membrul sau sugand usor.

Un geamat gutural i-a parasit gura si intr-o fractiune de secunda era deaspura mea cu membrul lui erect apasand pe feminitatea mea.

-Oricat de mult as vrea sa-ti simt buzele in jurul meu, mor de nerabdare sa ma simt in interiorul tau, a soptit aproape de urechea mea, intrand usor in mine.

Am gemut amandoi la acea senzatie cand corpurile noastre s-au contopit, formand unul singur. Mi-am dus mainile pe spatele sau, strangandu-l puternic, lipindu-l de tot de mine.

-Te simti atat de bine, Evelyn, a spus el cu o voce mica. Esti asa de stramta, iubito, a continuat marind usor, usor ritmul patrunderilor, facandu-ma sa-mi musc buza si sa-mi misc bazinul in intampinarea lui.

Gemetele noastre erau singurele sunete ce umpleau camera combinate si cu respiratiile neregulate.

Mi-am bagat o mana in parul sau, aducandu-i buzele peste ale mele sarutandu-l apasat, lingandu-i buza inferioara. A gemut cand dintii mei au intrat mai adanc in buza lui, marind de altfel si viteza miscarilor, dandu-mi mie o placere de neexplicat, bucurandu-ma din plin de toata iubirea lui fata de mine.

Mi-a apucat soldurile in palmele sale gigantice rotindu-ne in asa fel incat eu sa fiu deaspura.

-Domina, iubito, ador cand faci asta, a spus el privindu-ma incurajator in ochi.

Am zambit incepand sa ma misc usor, auzind gemete apreciative din partea lui. Am luat asta ca pe o incurajare, punandu-mi mainile pe pieptul lui facand miscari alerte de sus-jos, observand in acest timp cum isi musca puternic buza intrebandu-ma in gand cum naiba de nu curge sange la cat de tare o tine intre dinti.

Our love is strong |1|&|2|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum