PART II

2.5K 260 61
                                    

Nihayet intikam planının gerçekleşeceği gece gelmişti. Kai bunun için büyük bir haz duysa da Soo hala emin değildi. Sonuçta Taemin bir zorba olmasına rağmen kesinlikle Soo'ya zarar vermemişti veya zorla birşey yapmamıştı değil mi? Kai'ye neden yardım ediyordu ki? Asıl kendisine zorbalık eden Kai iken Soo neden bu saçma intikam önerisini kabul etmişti. Ayrıca bu intikam gerçekleşirken Soo Kao ve Taemin arasında ebedi ve ezeli bir savaş olacağını biliyordu. Ya ikisinden birisine birşey olursa. Ya Taemin bu sinirle birilerine zarar verirse.

(Hadi hadi demiyorda Kai-ye birşey olursa ^-^)

Kimden : +"802××××××

-"Birazdan seni almaya geleceğim"

-" Kai

Kai'nin numarasını nasıl öğrendiği meçhul iken Soo'nun asıl düşündüğü şey herkesin önünde Kai ile anılmak nasıl hissettirecekti. Fahişe? Soo düşünceyi kafasından sildi çünkü böyle bişey olmayacaktı.

-"Saçma olacak biliyorum ama yapamam. Ben bunu kaldıramam."

Soo gelecek cevabı korkarak beklerken zilin çalması korku filmlerini andırıyordu tıpkı. Gidip endişe ile kapıyı açması ile duvara çarpması bir oldu.

-"K-k-kai?"

Soo acıdan değil kararı yüzünden Kai'nin ona yapacaklarından korkarak konuştu.

+"SEN NE SİKİM SAÇMALIYORSUN HUH? YAPAMAM MI? KALDIRAMAM MI? SİKTİĞİM ANLAŞMA YAPTIK BİZ. BANA GÜVENMEDİĞİN İÇİN YEMİN ETTİM. BANA BAK ŞİMDİ BENİMLE O SİKTÎĞİM YERİNE GELİP O SİKTÎĞİM İNTİKAMI ALACAKSIN"

Kai kollarını onun vücudundan çekti ve alev fışkıran gözlerini Soo'nun korkudan ışıldayan gözüne çevirdi.

-"Anlamıyorsun Kai. Yapamam. Taemin'in bir suçu yoktu. Seul Han öpmesini kendi istedi."

Soo söyler söylemez ellerini kaldırıp kendine siper etti ve gözlerini kapattı.
+"Ne yapıyorsun? "

Kai Soo'nun davranışlarına anlam veremez bir şekilde konuştu.

-"Konu Seul Han olunca bana vuracağını biliyorum. "

Soo söylediği zaman Kai kollarından tutup indirdi .

+"Artık o piç yüzünden kimseyi incitemem."

Kai söylediği zaman Soo içindeki karıncalanma hissini yeniden yaşadı. Neden Kai ona yakın olduğu zaman kalbi onun göğsüne yapışacakmış gibi hissediyordu? Yoksa.... Hadi canım Soo ondan hoşlanamazdı.

Kai birden geri çekildi ve kapıyı sertçe çarpıp çıktı. Soo olanaklardan korktu. Belkide Kai planına sadık kalmadığı için onu dövdürebilir yada zorbalık yapabilirdi ama Soo bundan korkmuyordu aksine Kai'nin ona yeniden kötü söz söylemesinden korkuyordu. Çünkü bunu Kai söyleyince çok kırıcı oluyordu ve bu Soo'nun resmen depresyona girmesini sağlıyordu. Ama yapacak birşey bulamıyordu. Onunla yattı süsü verirse ikisinden biri zarar görecek belkide bu intikam yüzünden en kötü ihtimal ile birisi ölecekti. Soo bu düşünceyi hemen kafasından attı ve rahatlamak için evin küçük terasına çıktı. Biraz önceki yakınlaşmadan dolayi yüzünün kızarık olduğuna emindi ve nefesinin düzene girmesi zaman almıştı. Kafasının boş olmasını isterdi ama ne yapacağını bu olayın üzerinden nasıl geleceğini bilmiyordu. İçeriden duyduğu telefon melodisi ile içeri girdi. Baekhyun arıyordu.

-"Soo~"

Baekhyun'un hiçbirşeyden haberi olmayan sesi neşeli geliyordu. Soo onu endişelendirmemek için sesini neşeli tutmaya çalıştı.

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now