Bölüm 5

2.9K 133 11
                                    

Jacob'a bakıp yüzümü tekrar diğer kişiye çevirdim. Jacib'a eğilerek "bu kim?" dedim. "Bilmiyorum" dedi o da en az benim kadar şaşırarak sonunda bu davetsiz misafir konuşarak "Renesmee bizimle gelicek" dedi. Ben bu kişiyi tanımasamda onun beni tanıdığı ortadaydı. Jacob sinirlenerek "Hadi ya o niye" diyerek davetsiz olan bu kişiye yaklaşmaya başladı. Kapıdan bir kişi daha girdi bu... Eric'ti. "Çünkü ben istiyorum" dedi. Şaşkinlikla olanları izlerken Jacob daha da sinirlendi.

"Defolun lan!!" diye kükrediğinde ben bile korkmuştum. Eric gülerek "gidicez tabi Renesme'yi alır almaz" dedi. Korkudan gözlerim tekrar açıldı. Jacob Eric'e bir yumruk attı ve o ses tüm evde yankılandı. Diğer çocuk harekete geçerek Jacob'a bir yumruk attı. Arka kapıdan içeriye giren iki çocuk bağırmama fırsat bırakmadan ağazimi kapayip beni çıkardılar. Ne kadar tepinsemde beni zorla bir arabaya bindirdiler ve araba harekete geçti. "Bırakın beniii!! Size söylüyorum babam ve annem duyarsa parçalar siziuii! " diye bağırdim ama aldırış etmediler. "Birakiiin yaaa!" hic biri söylediklerime aldirmiyordu.

Araba bir evin önünde durdu. Beni arabadan indirerek eve soktular.

Evin kapısı açıldığında Eric içeri girdi. O girer girmez bağırmaya başladım "ne yapmaya çalısıyorsun! Ne istiyorsun benden?" diye. Yanıma oturarak "seni istiyorum" dedi. Şaşkınlıkla ona bakarken o ise sırıtıyordu.

Jacob'dan devam
Lanet olsun. Piç adamlar. Delirmek üzereydim . Gözlerimin önünde almışlardı onu. Sem ve diğerlerine haber verdim iki dakika içinde hepsi yanındaydı. Olanları onlara anlattıktan sonra hepimiz farkli bölgeleri aramak için yola çıkacaktik ki Edwards ve Bella geldi. Kalabalığı görünce telaşlandılar. Onlara da olanları özet geçince Edward sinirle evden çıktı Bella ise sinirlenmiş ve delirecek bir halde bulduğu herkese haber veriyordu.

Hepimiz farklı bölgelerde arayışa çıktık. Her yerde haykirarak "Renesmeeeeeeee! " diye bağırıyordum. Ses yoktu. Orospu çocuğu ne yapmisti nereye götürmüştü onu . onu bulduğum an zevkle parçalara ayıracaktım.

Renesmee'den devam
Beni bir odaya kilitlemiş ve gitmişti. Bana ne yapacaklardi bilmiyordum. Tek umudum ise anne ve babamin beni bulmasiydi. Jacob çoktan herkese haber vermistir. Şuan herkesin beni aradiğina emindim. Ve bulacaklardi.

"Renesmeeee!" adıma haykıran birini duyduğumd pencereye kostum. Bu Sem'dim Pencereyi yumrukladim. Ama Sem'in dikkatini çekemiyordum. Bukez sert bir şekilde yumrukladim. Bu kez görmüştü. Beni gördüğünde koşarak uzaklasti.

Birkaç dakika içerisinde Jacob ve Babam dahil herkes buradaydi. Babam hızla eve girdi ve diğerleride. Aşağıdan gelen seslerden kavga olduğu belliydi. Biri oda kapımı açtı bu Jacob'tu. Ona sım sıkı satıldıktan sonra aşağıya indik. Babamada sıkıca satıldıktan sonra Babam Jacob'a beni buradan götürmesini söyledi. Jacob bir süre beni farklı birinin götürmesi onun burada kalıp bu adami parcalamasi gerektiğini söylese de babam itiraz etti.

Eve döndüğümüzde annem yıllardir ayri kalmişçasina bana sarildi...

Bölüm fazla kisa oldu ama hepimizin bildiği gibi sinav haftasi elimden geldiğince yazmaya çalisiyorum. Ama bir daha ki bölüm bomba gibi bir bölüm olacak yani bu bölümü telafi edeceğim.

Düşüncelerinizi yorum olarak benimle paylasmayi unutmayin :))) voteleride alabilir miyim sjsjan

Alacakaranlık Şafak Vakti 3 (2. Kitap )#Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin