4. Hodina s Natt a Eliz?

724 51 17
                                    

Právě jsem vybrala hnůj z boxů a kolečko vylezla. Poté jsem nastlala a k tomu ještě nanosila všem koním v kybli vodu. Teď jdu tedy do haly, kde bude nejspíš i Karin -moje trenérka. Sedi na židličce na kraji jízdárny, což znamena ze ty dva nový už krokujou. Vedle ni sedi z jedné strany Eliz, ktera se pořád culí na toho kluka a z druhe strany Natty, ktera na ně taky blbě čumí.

"Karin?" Osloví ji a ona se na mě podívá.

"Ano? Máš už hotový boxy?"

"Jo...."

"Tak běž na sedla Diabla a vy holky už taky běžte" Koukne na ty dvě. "Eliz ty máš Coridora a Nat ty si vezmi Nobyho. " Obě dvě poslušně přikývnou, ale jakmile zajdeme do stáje, hned si začne Nattalie stěžovat ze nechce jet zase na Nobym, že je to jen tlustej hafling atd.

Já tyhle její kecy nesnáším. Vždy před Karin dělají s El spokojené, ale hned na to začnou pomlouvat. Já si jdu do sedlovny pro: sedlo, dečku, podbřišník, uzdečku, kartáče a kopyťák. Všechno si to donesu k Diablovi a začnu ho čistit.

*o 15 min později*

Už mám vyčištěno i nasedláno a s Diablem mirim do haly. Ty dva nový. .... Mohla nich jim přestat říkat "ty novy", ale Natt neříkala jak se jmenují. Nebo snad ano? To je jedno. .......už nejsou v jízdárně na koních, ale jako ostatních par jezdců sedi na zidlickach (někteří dokonce na balikach) a pozorují ty, co půjdou jezdit. Což budeme Já, El a Natt. Dojdu doprostřed jízdárny. Levou nohu dám do třmenu a pak se ladně vyhoupnu do sedla. Miluju ten pocit když jedu na koni. Pobídnu Diabla holeňemi a on vykročí kupředu. Maličko ho podrbu na krku a pak se rozhlidnu kolik y je tady lidí. Můj pohled zabloudí k tomu klukovi a on se na mě taky podívá. Jsem od něj sice daleko, ale jeho oči mě něčím opravdu fascinovaly. Radši ale uhnu pohledem, je divný na něj takhle zírat.

Je tu další část :) byla bych moc ráda za nějaký ty komenty :)

Já a koně <3Kde žijí příběhy. Začni objevovat