10. Ve stáji s Austinem

535 41 3
                                    

Ahoj :) jsem tu s novou částí, která navazuje na předchozí díl. Už se to tak trošku rozjelo, ale není tady moc velká aktivita. Nejvíc mě ale mrzí, že mám asi jen jeden nebo dva komentáře :/ byla bych moc ráda, kdybyste mi napsali, co se vám na příběhu líbí a taky co se vám naopak nelíbí a co bych měla zlepšit. S votes jsem spokojená, protože příběh píšu spíš pro sebe a ne pro hvězdičky :-D tento příběh plánuju ještě na hodně částí, protože mám hodně věcí v plánu. Prozatím nemá Sofie zas tak zajímavý život, ale to se jí za chvíli změní. Přeci jen jí je teprve 14, ale s Austinem si nejspíš padnou do oka :D .....prostě uvidíte jak to bude pokračovat a já doufám, že někdo to číst bude. Uffff teď sem se tady celkem rozkecala, tak už to ukončím a užijte si část. :-) Vaše Kath :)

"Musíš zajet do stáje pro pomoc" kouknu na něj.

"Nevím jestli trefim" odpoví mi na to a já přikývnu.

"Jedu pro pomoc jo Caroline? " podívám se na ní a ona lehce kývne.

"Asi sem si udělala něco s nohou, ale myslím, že bych do stáje zvládla dojet" zamumlá ke mně. Já se podívám na Austina, který jí podpírá hlavu.

"A nic jinýho tě nebolí? " Zeptá se jí a ona zavrtí hlavou.

"Jenom prdel, ale to nějak prežiju." Ušklíbne se, ale hned radši zavře pusu. Celou dobu si drží tu nohu.

"Fajn. Bude to tak asi nejlepší, protože nevím jestli ve stáji vůbec někdo je." Zamumlám.

"Okej" Kývne Austin a chytne Caroline za jednu paži. Já jí vezmu za druhou a pak ji na 3 zvedneme.

"Kde přesně tě ta noha bolí?" Zeptám se jí, když sykne bolestí. "

"Kotník" sykne přes sevřené zuby a já jen přikývnu.

"Máš u sebe mobil Caroline?" Zeptá se jí Austin při cestě k Nobymu. Koně jenom stojí a teď poslušně, jako by se nic nestalo a uždibují trávu. Caroline zavrtí hlavou.

"Já mobil mám. Při cestě zavolám Karin a ona vašim už zavolá. " řeknu. Karin se mě vůbec volat nechce, ale nebyla to moje chyba. A i kdybych jí teď nezavolala, dozvěděla by se to od rodičů Austina a Caroline.

"Dobře" přikývne Austin.

"Taak. " kouknu na Car, když dojdeme k Nobymu. "Asi si normalně dej nohu do třmenu a my ti pak pomůžeme. " přikývne a zdravou nohou si stoupne do třmenu. Já zatím přejdu na druhou stranu a tu nohu ji pomůžu co nejopatrněji přes Nobyho zadek. Austin jí pomohl z druhé strany a už sedí v sedle.

*ve stáji*

Právě jsme dojeli do stáje,. Já při cestě Karin zavolala a řekla všechno co se stalo. Ze se Vikina zplašila,předběhla nás a všechny koně začali tryskat. Tím samozřejmě nechci říct, že to byla chyba Austina, ale když se nad tím vlastně zapřemýšlím, tak byla. Noby udělal Caroline nějaký poskok, nebo co a v tu ránu byla dole.

Z výrazu Karin se nedalo vyčíst, jestli je: trochu, středně nebo hodně naštvaná. Hned vedle ní stáli rodiče Car a starostlivě k ní popoběhli.

"Co se stalo?" Vyhrkla hned její máma, a její táta ji hned sundal z Nobyho. Taky k ní došla Karin a něco jí řekla. Nevím co, to už sem neslyšela. Karin potom vzala Nobyho a odvedla ho do stáje. To jsme udělali i já s Austinem.

"Já jedu s nima, vy zatím obstaráte všechny koně a zítra si o tom promluvíme." Řekla Karin takovým chladným hlasem a já s Austinem jsme jen přikývli. Karin pak odešla a blonďáček se na mě podíval. Blonďáček? Jako really? Pomyslela sem si.

"Myslíš , že je naštvaná? " Zeptá se mě a já jen pokrčím rameny.

"Nevím, ale vypadalo to, že jo." Odpovím na to. "No....tak se do toho asi pustíme ne?"

"Jo asi jo" zasměje se. "Ale budeš mi muset říct co a jak."

Já se jen uchechtnu a přikývnu. "Jo jasně" tak můžeš zatím napustit vodu. Kývnu k hadici s vodou. Já zatím začnu dávat koním seno.

"A jak se ti líbí tady ve škole? " Zeptám se ho a přitom pokračuju v práci.

"Jo je to tady fajn. A jsou tu pěkný holky." Uchechtne se a já se jen ušklíbnu. Ještě jsme si asi půl hodiny při práci povídali, pak jsem zamkla stáj. Mám dokonce svůj klíč, protože často jsem to já, kdo takhle koně večer krmí a nebo když sem jdu brzo ráno.

Pokračování příště :) :D a na fotce máte Diabla :3

Já a koně <3Kde žijí příběhy. Začni objevovat