Îmi pare rău!

556 26 2
                                    

Îmi pare rău, iubitule, că tot ce-a fost mai frumos între noi s-a dus pe Apa Sâmbetei.

Îmi pare rău, iubitule, că toate minciunile de ieri au ieșit ușor ,ușor la iveală abia astăzi. Ce să-i faci?Nu ai putut ține pasul – nici cu minciunile și nici cu mine. Eu am crescut, am evoluat, am cunoscut și alți oameni și mi-am schimbat obiectivele. Tu ești tot acolo și ești atât de departe că nici nu te mai văd.

Îmi pare rău, iubitule, că n-ai fost capabil să mă ții lângă tine cu o altă minciună. Ți-am oferit toată încrederea, ți-am acordat libertarea de care aveai nevoie și tu ce-ai făcut? Îmi pare rău, iubitule, că, cel puțin pentru un moment, nu-ți vei găsi liniștea. Îmi pare rău, iubitule, că nu mai vreau să cred că mă iubești. Îmi pare rău, iubitule, că mă cauți în toate femeile și nu mă găsești în niciuna.

Îmi pare rău că nu am putut să vorbim deschis despre toate problemele. Când unul lasă frâiele libere, le apucă celălalt și trage de ele cât îl țin puterile, dar, la un moment dat, orice om cedează.

Îmi pare rău, iubitule, că nu-ți place să fii bărbat. Un bărbat își poate asuma toate gândurile și faptele sale, dar, mai important decât atât, un bărbat are maturitatea necesară cât să fie sincer cu femeia pe care o iubește.

Îmi pare rău, iubitule, că încă nu poți să mă uiți. Știu că, probabil, conștientizezi care este valoarea unui om numai după ce-l pierzi, dar mai știu și că am oferit atâtea șanse până s-a umplut paharul și mi s-a înecat sufletul.

Îmi pare rău, iubitule, că n-am făcut destule cât să-ți ajung. Am făcut cât am putut și cât m-a ținut sufletul. Îmi pare rău că nu te-am mai putut ierta când am simțit cum ai venit la mine în suflet, ai făcut mizerie și apoi ai încercat să o ascunzi sub preș.

Îmi pare rău că sunt o femeie independentă și nu stau tot timpul acasă. Cu toate acestea, mereu mi-am făcut timp pentru noi, cât să ne fie bine, dar, ce să-i faci, iubitule? Se pare că toate acestea n-au fost de ajuns.

Nu-mi pare rău, iubitule, pentru toate zilele frumoase petrecute împreună, pentru amintiri, pentru timpul investit, ci doar pentru modul în care ai ales să punem punct.

Îmi pare rău, iubitule, că nu am făcut-o eu prima. Da, îmi pare rău că nu am plecat mai devreme de lângă răul în care ne-am transformat relația.

AparențeWhere stories live. Discover now