Arată-i ușa!

137 13 1
                                    

Ușa de la casă, de la mașină sau chiar de la restaurant. Arată-i orice ușă îți este la îndemână și poftește-l să profite de ea. Dacă are brusc o revelație prin care tu nu ești bună de nimic, ești proastă, grasă,curvă sau orice alt apelativ care te jignește, amintește-i calm că ușa cea mai apropiată îl poate scăpa de compania ta. Nu e nevoie să stea lângă tine dacă nu ii face plăcere.
Nu fi proastă și nu trece cu vederea acest incident, căci data viitoare chiar va fi îndreptățit să îți spună că ești proastă...proastă pentru că i-ai permis.
Nu îl ierta tu de sine căci era nervos și că știi tu sigur ii pare rău acum. Dacă ii pare rău, lasă-l să îți spună. Lasă-l să se chinuie să îți vorbească și să își plătească greșeala altfel nu o va considera o greșeală. Nu te chinui tu să ii explici că a greșit, căci dacă trebuie să îl convingi că nu e ok sa te jignească, sigur nu e bărbatul de care ai nevoie.
Un bărbat care te iubește, va găsi o modalitate să își exprime nemulțumirile fără a șterge cu tine pe jos. Un bădăran care are impresia că ii aparții va știi doar să șteargă cu tine pe jos. Ce preferi? Să fii o cârpa sau o doamnă? Dacă vrei sa fii o doamnă, începe să te comporți ca una. Ce crezi tu că ar face o doamnă în momentul în care cineva o jignește? Exact! Ar pleca sau l-ar invita pe el să plece...în ambele cazuri i-ar arăta ușa.
Acum, să privim din cealaltă perspectivă. Vrei un bărbat adevărat? El ce crezi că își dorește? Crezi că apreciază o femeie care se lasă călcată în picioare sub scuza iubirii? Crezi că măcar cel care te jignește e mândru că stă cu una care în timp ce o jignește ii spune că îl iubește? Nu, evident ca nu... Si el și-ar dori o femeie care n-ar accepta asa ceva și pe care probabil nici el nu și-ar permite să o jignească. Probabil l-ai și văzut tratând cu respect anumite femei în timp ce pe tine nu te respectă. Știi care e singura diferența intre tine ei ele? Ele nu se tem să piardă un bădăran. Ele îl sperie pe bădăran prin faptul ca nu au nevoie de el și că dacă li s-ar adresa greșit, a doua oară nu ar mai avea aceasta ocazie.
Tu, prin faptul că accepți și doar vociferezi fără să pleci, ii arăți că deși nu îți convine, accepți, pentru ca îl vrei chiar și asa și mâine lângă tine.
Dacă îți jignește familia, dacă te jignește pe tine, dacă e total indiferent la orice realizare de-a ta, nu aștepta să se schimbe fără ca tu să faci nimic. Arata-i ușa, nu te țigăni ! Dacă se va întoarce și ești dispusă să îl ierți , data viitoare va fi mai atent, căci i-ai arătat că ești dispusă să trăiești fără el, atâta timp cât el nu te respectă.
Iubește-te și unui bărbat care nu te respectă, nu-i arăta iubirea ta. Arată-i ușa!

AparențeWhere stories live. Discover now