Într-o zi

45 2 0
                                    

Într-o zi o vei cauta în toate dar ea nu va mai fi de găsit. Se spune ca orice ii vei da unei femei, ea îți va returna înzecit asa că înainte sa te gândești să pleci din viața ei, întreabă-te ce i-ai oferit de ai primit motive ca să pleci.

Poate acum ești convins că ea nu este ceea ce ai nevoie, dar peste o lună vei rămâne la fel de convins?

Poate ca acum ești sigur că nu mai suporți încă o discuție interminabilă despre cat de nemulțumită este ea și încă 10 apeluri disperate fix când nu ai chef sa ii răspunzi. Poate ești sătul de reproșuri și de încăpățânarea cu care nu te asculta atunci când o sfătuiești de bine. Chiar ai motive să spui stop dacă privești doar ce face și ce nu face ea. Dar, dacă ai privi un pic și către tine, dacă ai vedea că reproșurile ei sunt fondate și tu doar le ignori sperând să uite de ele, ai mai avea motive să spui stop?

Gândește-te că într-o zi ii vei auzi numele și vei realiza cat de dor îți e de ea.

Îți va fi dor micile conversații chiar și despre nimic, care atunci ți se păreau plictisitoare. Îți vei blama singur textele folosite pentru a ignora. Vei reda mesaje vocale doar pentru a ii auzi vocea și vei reciti mesajele doar pentru a o simți aproape. Te vei uita la pozele voastre și îți vei aminti că ai fost cândva personajul principal în viața ei, sau ca cel puțin și-a dorit să fii. Îți va lipsi pana și neindemnarea ei pentru care o certai constant. Vei da orice ca acum să se mai împiedice o dată și tu să o prinzi.Te vei uita în gol către telefon sperând ca pe ecran sa apară numele ei. O femeie pe care ai iubit-o e o femeie pe care nu o uiți.

O femeie pe care ai iubit-o dar de care ai avut impresia la un moment dat că te-ai saturat, îți respecta decizia de a o părăsi indiferent cat de tare o doare și ți-o respecta chiar și când tu te răzgândești...

Înainte sa o uiți, gândește-te bine dacă ai mai întâlnit pe cineva ca ea și dacă ai mai iubit pe cineva ca ea...gândește-te bine dacă ești pregătit să trăiești pentru totdeauna fără ea. Dacă ești gata să o vezi de mână cu un altul, privindu-l cum te privea pe tine cândva.

Toate cuplurile trec prin momente dificile dar iubirea ii ajută să le depășească. Bărbatul trebuie să fie rădăcina unei relații, stâlpul ce tine casa pe vreme de furtună. O casa fără stâlpul de rezistentă va dispărea la primul vânt puternic asa că, dacă pleci, să știi ca nu rămâne nicio „casă"-n urma ta la care tu să te întorci cândva.

Înainte să o uiți, întreabă-te dacă ai mai cunoscut pe cineva ca ea, caci în furtuna în care tu ai cedat, ea a rezistat.

AparențeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum