Un el..

248 13 0
                                    

Un băiat va fi interesat de viața ta atâta timp cât el poate obține ceva din ea. Un barbat va fi interesat de viața ta, pentru că ține la tine și vrea să te înțeleagă mai profund ca persoană.

Un băiat este amenințat de ideea feminismului, convins că fiind feministă te califică drept furiosa, agresiva și mizantrop. Un barbat intelege ca feminismul este pur și simplu credința că bărbații și femeile sunt egali.

Un băiat crede că trebuie să plateasca pentru tine. Un barbat știe că o relație înseamnă că voi doi contribuiti în mod egal pentru fiecare.

Un băiat gaseste scuze. Un barbat recunoaște când el a greșit, și întotdeauna face tot ce poate să repare situatia.

Un băiat este fie sărac pentru ca nu munceste fie fara tmp pentru tine. Un barbat isi face întotdeauna timp pentru tine, în timp ce are o viață si în afara relația ta.

Un băiat este interesat doar de frumusețe. Un barbat apreciază frumusețea ta fizică, dar este cel mai atras de personalitatea ta.

Un băiat crede că știe deja totul. Un bărbat traieste cu mentalitatea că există întotdeauna ceva nou pentru a învăța de la toată lumea pe care o întâlnește.

Un băiat se concentrează pe ceea ce vrea acum, acum, acum. Un barbat trăiește în prezent, dar este întotdeauna cu gandul si la planificarea viitorului in functie de actiunile sale din prezent.

Un băiat va petrece timp cu prietenii tăi – dacă îi place. Un barbat va petrece timp si cu prietenii tai, indiferent de sentimentele sale față de ei, pentru că dacă acestia sunt importanti pentru tine, sunt importanti si pentru el.

Un băiat ia decizii pripite, bazate pe dorințele sale imediate. Un barbat înțelege conceptul de a fi rațional și de a avea priorități.

Un băiat are nevoie de tine din cauza fragilei sale stime de sine. Un barbat are nevoie de tine, pentru că el crede că viața lui este mai buna cu tine în ea.

Un băiat este preocupat de modul în care te vad prietenii lui. Unui barbat nu-i pasa ce cred alte persoane, atâta timp cât sunteti fericiti împreună.

Un băiat este gata să facă orice pentru a obține ceea ce doreste. Un barbat este gata sa iubeasca fără retineri.
Un băiat te face sa simti ca ai nevoie sa iti minimalizezi realizarile tale, astfel încât să nu-l faci de râs. Un barbat nu este amenințat de succesul dumneavoastră,este mândru si inspirat de tine.

Un băiat este preocupat de propria lui plăcere. Un barbat nu poate să se bucure decât dacă el știe că si tu esti fericita.

Un băiat te subestimează. Un barbat nu se teme să te provocare, pentru că el știe ca ești capabila.
Un băiat îți spune că te iubește. Un barbat îți spune că te iubește și susține asta prin cu acțiunile sale.

Un băiat te face sa simti ca nu esti destul de buna. Un barbat te face să vrei să fii o persoană mai bună din respect pentru el.

Un băiat este posesiv. Un barbat este protector.

AparențeWhere stories live. Discover now