Acum esti

39 2 0
                                    


Ești tânără acum. Știu că sistemul tău de valori este, în parte, determinat de goana după bani – fie că-s ai tăi, fie că-s ai lui. Acum, te machiezi de fiecare dată când ieși din casă, îți ascunzi imperfecțiunile sub un strat subțire de fond de ten, de teamă că altfel nu vei fi plăcută. Dar, cine crede în frumusețea femeii machiate, nu este decât un mare bou – să aștepte dimineața și se va convinge că s-ar putea ca ea să nu arate așa cum arăta cu câteva ore în urmă. Și partea proastă la frumusețea asta fizică este că are termen de valabilitate aproape în orice caz. La bătrânețe, sânii se vor lăsa, fundul va acumula celulită, pielea va fi ridată și, atunci, orice machiaj devine aproape inutil.
Știu și că femeile-și doresc bărbați care să le fută bine. Și le aplaud! Dar, să știți și că tehnica din pat se învață în timp. Nimeni nu s-a născut învățat. Tot ce trebuie să faceți este să exersați cât mai mult și să aveți răbdare. În timp, veți face performanță, veți transpira, veți tremura de plăcere. Toate astea împreună.
Dacă ai de gând să deschizi ochii, vei putea fi o femeie fericită și la bătrânețe, nefiind nevoită să te mulțumești cu o pisică ori un câine care să-ți țină de urât. Iar, acum, cât ești tânără, alege-ți bărbații cu grijă. Dacă vrei doar aventură, alege-i pe cei care se încumetă. Dacă vrei lux, alege-i pe cei care-ți pot oferi caviar la micul dejun. Dacă vrei liniște și un viitor construit împreună, alege-ți un bărbat bun la suflet.
Te pot asigura, cu mâna pe inimă, de faptul că un astfel de bărbat fie că este un om simplu, fie că este director de multinațională, înainte de toate va avea grijă ca femeia iubită să fie fericită. Știe că nici caviarul, nici șampania scumpă, nici gențile de lux nu vor înseamna la fel de mult precum grija, sinceritatea , aprecierea sa pentru tine, respectul său față de tine și, nu în ultimul rând, iubirea sinceră ce ți-o poartă în fiecare zi.
Așadar, draga mea, când îți alegi bărbatul uită-te doar la suflet dacă ochilor tăi frumoși deja le place ceea ce văd. Împreună, nu cu ușurință, ce-i drept, veți putea construi un imperiu doar al vostru ce nu va putea fi dărâmat de nimeni din jur.
Nu te lua după femeile din jurul tău, căci ele nu-ți vor fi aproape atunci când vei realiza că ai ales greșit. Singurul om ce-ți va fi aproape atunci când îți va fi greu, va fi bărbatul care te iubește sincer și care ar fi dispus să-ți ia durerea dacă ar putea.
Petrece-ți tinerețea lângă un bărbat bun la suflet. Veți îmbătrâni frumos împreună!

AparențeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum